35 hetes vagyok, de még mindig nem érzem, hogy akarnám ezt a gyereket. Sőt egyre jobban idegesít. Más is érzett így?

Marmint mi idegesit? A hormonok nagyon megkavarjak am az embert, nekem is voltak hullamvolgyek..
Egyebkent akartad a babat?
Ha most vagy 35 hetes akkor egy merleg jegyu babad lesz. En olyat szerettem volna egyik se lett az. Cserelnek veled szivesen. 😊 Lehet nem hiszel a horoszkopban meg persze nem csak a napjegy a fontos de alapvetoen a merlegek nagyon alkalmazkodo kedves konnyu termeszetu gyerekek szoval mar van egy jo alapod. 😊

Szia! Én 22 hetes vagyok. Az első két hónapot mondhatni végig sírtam. Nem tervezett baba volt mert már letettem rola hogy lesz második babánk. Elfogadtuk hogy igy hármasban maradunk. Munkahelyet akartam váltani. Lakást akartunk cserélni. Aztán terhes lettem ani szinte lehetetlen az én esetemben.
De mostmar egyre jobban Örülök neki
. Nagyon várjuk a kistesot. És nagyon boldog vagyok hogy Mégegyszer megadatott hogy terhes lettem.

Idegesít amikor mozog, sokat szédülök már nyüglődöm, már most tehernek érzem.
Gondoltam az örökbeadásra, de az apja nem engedné és a családom sem örülne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!