Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes vagyok, de még...

35 hetes vagyok, de még mindig nem érzem, hogy akarnám ezt a gyereket. Sőt egyre jobban idegesít. Más is érzett így?

Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 09:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha gondolod irj privit! :)
2016. szept. 9. 09:37
 2/23 anonim ***** válasza:
47%

Marmint mi idegesit? A hormonok nagyon megkavarjak am az embert, nekem is voltak hullamvolgyek..

Egyebkent akartad a babat?

Ha most vagy 35 hetes akkor egy merleg jegyu babad lesz. En olyat szerettem volna egyik se lett az. Cserelnek veled szivesen. 😊 Lehet nem hiszel a horoszkopban meg persze nem csak a napjegy a fontos de alapvetoen a merlegek nagyon alkalmazkodo kedves konnyu termeszetu gyerekek szoval mar van egy jo alapod. 😊

2016. szept. 9. 09:53
 3/23 anonim ***** válasza:
56%
Akkor add örökbe és probléma megoldva!
2016. szept. 9. 10:06
 4/23 anonim ***** válasza:
71%

Szia! Én 22 hetes vagyok. Az első két hónapot mondhatni végig sírtam. Nem tervezett baba volt mert már letettem rola hogy lesz második babánk. Elfogadtuk hogy igy hármasban maradunk. Munkahelyet akartam váltani. Lakást akartunk cserélni. Aztán terhes lettem ani szinte lehetetlen az én esetemben.

De mostmar egyre jobban Örülök neki

. Nagyon várjuk a kistesot. És nagyon boldog vagyok hogy Mégegyszer megadatott hogy terhes lettem.

2016. szept. 9. 10:09
 5/23 anonim ***** válasza:
35%
Add örökbe. Akkor biztosíts neki jobb életet, ahol szeretik is. A nyílt örökbefogadás jól működik.
2016. szept. 9. 10:11
 6/23 A kérdező kommentje:

Idegesít amikor mozog, sokat szédülök már nyüglődöm, már most tehernek érzem.

Gondoltam az örökbeadásra, de az apja nem engedné és a családom sem örülne.

2016. szept. 9. 10:35
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
Én soha nem voltam így mint te. Amíg nem éreztem addig nem is nagyon fogtam fel hogy terhes vagyok utána amikor éreztem egyfolytában simogattam és azt vártam mikor mozdul meg :) Nem lehet hogy megijedtél??
2016. szept. 9. 11:01
 8/23 anonim ***** válasza:
28%
A 2-esn3k igaza van. A lanyom merleg es pont olyan, amilyennek leirta.:)
2016. szept. 9. 11:11
 9/23 anonim ***** válasza:
70%
2# mindket batyam merleg. Nagyon rossz gyerekek voltak. Mai napig nagyon korulmenyesek es hazugok.. Higyjetek el egyaltalan nem szamit a csillagjegy.:)
2016. szept. 9. 11:17
 10/23 anonim ***** válasza:
9%
9es. A horoszkop atfogobb a napjegynel. Nem csak abbol all. Akkor valoszinuleg mas bolygok olyan jegyekbe es kapcaolodasokkal allnak ami nem jo. De attol meg a merlegek altalanossagban kellemes szelid diplomatikus emberek.
2016. szept. 9. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!