Volt valakinek olyan pozitív terhességi tesztje ami felváltva volt halványabb és erősebb?
Figyelt kérdés
Nyolcadik napja késik, a negyedik napon este a teszt halvány + lett, de jól látható, másnap reggel egy fokkal halványabb de azért most is látszott. Tegnap este ugyanolyan típusú DM-es teszttel megismételve az eredmény már sokkal erősebb 2.vonal lett, de ma reggel újra halványabb. Orvoshoz még korai mennem, csak 5 hetes lehetek.2016. szept. 1. 10:49
11/13 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetben voltam, vagyok. Én ezen a héten teszteltem hét elején, mert már akkor már 3 napja késett a menzeszem. Én nem a reggeliből csináltam, hanem a délutáni vizeletből. Az kettő csík jött ki, de a második nagyon halvány volt. Másnap is megismételtem délután, akkor már sokkal erősebb volt és harmadnak reggel csináltam, az is olyan erősségű volt, mint előző nap. Én ezt annak tudom be, hogy még korai a terhességem és nincs annyi HCG a vizeletemben. De érzem hogy terhes vagyok, mert minden jel erre utal. Szóval szerintem vár még egy hetet és utána próbálj meg tesztelni, aztán ha ott lesz a kettő erős csík, akkor már valószínű a doki is fogja látni UH-n. :)
12/13 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Én ezen a héten teszteltem hét elején, mert már akkor már 3 napja késett a menzeszem. Én nem a reggeliből csináltam, hanem a délutáni vizeletből. Kettő csík jött ki, de a második nagyon halvány volt. Másnap is megismételtem délután, akkor már sokkal erősebb volt és harmadnap reggel csináltam, az is olyan erősségű volt, mint előző nap. Én ezt annak tudom be, hogy még korai a terhességem és nincs annyi HCG a vizeletemben. De érzem hogy terhes vagyok, mert minden jel erre utal. Szóval szerintem várj még egy hetet és utána próbálj meg tesztelni, aztán ha ott lesz a kettő erős csík, akkor már valószínű a doki is fogja látni UH-n. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem még az is fura hogy bár már 9. napja késik mégis olyan halvány az a 2. vonal. Szerencsére erősödik, de a másik kettőnél ilyenkor már sokkal erősebb volt. Utána olvastam hogy peteérés soronkívül is bekövetkezhet, és szerintem nálam ez lehet. Én is terhesnek érzem magam, és már nem is aggódom. Várok. Minden jót neked!
2016. szept. 3. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!