Tegnap pozitívat teszteltem délutáni vizeletből, ma reggel is pozitív, de halványabb, ez rosszat jelent? Most viszem a vizeletem a laborba, meg vért is vesznek, kíváncsi leszek.
Reméljük fizetsz is érte.
Egyébként a nagy laboros ismerősöd nem mondta, hogy a teszt erőssége nem a napszaktól hanem a vizelet koncentráltságától függ? Két teszt csakis akkor lesz egyformán erős, ha ugyanannyit ittál előtte és ugyanannyi ideig nem pisiltél a "levétel" előtt.
Na, ezért kár rohanni a kórházba.
Egyébként saját tapasztalat, én is két tesztet csináltam annak idején, az egyiket délután, a másikat másnap reggel. Az előző napi délutáni teszt jóval erősebb pozitív volt, mivel előtte órák hosszat nem voltam pisilni, mert nem voltam otthon, míg a reggeli pisilés előtt voltam éjjel is pisilni, tehát az előző napi délutáni vizelet sokkal koncentráltabb volt, ezért lett halványabb a másnap reggeli tesztem. Egyébként 5 éves lesz lassan a kisfiam, szóval komolyan, ezért kár a kórházba rohanni!
Majd ha görcsölsz, vérzel, akkor oké, de csak mert kevésbé koncentrált vizeletből csináltál tesztet és az halványabb lett, azért komolyan kár...
Mostanaban miert csinal mindenki tobb tesztet?
hogy legyen min idegeskedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!