2 napig halvány pozitiv,3. nap erősebb pozitiv, majd 4. nap megint halványabb pozitiv?
Ha meg mensi elott vagy, akkor inkabb varj, hogy tenyleg ne jojjon meg es azt koveto nap tesztelj.
Tudom, hogy nem konnyu varni, en is teszteltem a mensi elott 3 nappal, mert ereztem, hogy valami mas es valoban halvany pozitiv lett. Orultem, de nem eltem bele magam, utana vartam 4 napot, tenyleg nem jott meg es akkor teszteltem egyet ismet, azutan mar nem.
ebben az esetben azt tudom neked mondani, hogy márd meg hogy ténylegesen kimaradjon, +1 napot, és akkor rendes pozitív teszt lesz. Ha nem stresszeled szanaszét magad, és nem erőlteted túl magad, megmarad a baba!
Nekem kimaradó menszesz napján pozitív volt a tesztem. Mivel alig akartam elhinni a majdnem 1 éves próbálkozás után, másnap csináltam még egyet, pozitív de halványabb, és kövi nap is elhasználtam az utolsót. Mind jól látható pozitív, de nálam is előfordult hogy ugyan az a fajta teszt Medi-Lab más erősséggel jelent meg. A lényeg, hogy kimaradó menszinél jól látható legyen. És mihamarabb keresd fel a nőgyógyászt :) én 5-6 hétnél mentem, és már volt pici szívcsöve.
Szóval, a lényeg, hogy nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!