Volt valakinek olyan pozitív terhességi tesztje ami felváltva volt halványabb és erősebb?
Miért csinálsz ennyi tesztet? :O
Reggel meg este meg ebéd után meg vacsi előtt... :O
Nem értem.
Én amúgy az első teszt után kértem időpontot az orvoshoz. 5 hetes voltam mindkét terhességemkor, amikor látott a doki. Engem pl megnyugtatott, hogy jó helyen van és nem méhen kívüli.
Nem vagyok hülye csak két vetélésen vagyok túl....
A feltett kérdésre kérek válaszokat, köszönöm.....
Nekem pl a reggeli halványabb volt valamiért, mint a d.utáni, valahogy nekem akkor koncentráltabb volt a vizelet. Ha egyértelműen két csíkos, akkor lassan kérhetsz időpontot a nőgyógyászhoz :)
(én most vagyok 5+3 hetes, az első terhességemnél 7 hetesen akartam menni, de 5+6 naposan vérzés miatt s.o.s mentem, most ha minden ok lesz, akkor megint 7 hetesen tervezek menni.
Köszönöm! Megnyugtató hogy mással is előfordult ilyen.
Tudom nem kellene ezen aggódni, na de ki képes rá...
Persze, teljesen megértelek...
Én se tudok nem kattogni a dolgon. Most is folyamatosan azon gondolkozom, hogy mivel anno bevéreztem 5+6 naposan, és mindjárt megint annyi idős leszek, be vagyok f*sva, hogy nehogy megint az legyen és hiába azt mondja az agyam egyik fele, hogy ráérek 7 hetes körül menni, ne babráljanak ilyen koraterhesen, de az agyam másik fele meg azon kattog, hogy lehet jobb lenne mondjuk holnap elmenni, még hétvége előtt és kérni a biztonság kedvéért utrot... :/ (anno 3x1-et kellett szednem a 12. hétig)
Szóval én megértelek teljesen, de próbáljunk csak pozitívak lenni, most minden rendben lesz ;)
Szia, nekem is délután erősebb szokott lenni... Én is két vetélésen vagyok túl, még nincs gyermekem, de érzem ha harmadszorra sikerül minden rendben lesz.
A legjobbakat kívánom Nektek!
13:07-snek
Köszönöm a választ, viszont kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!