Ma voltam uh-on és 8,6 a BPD és ma vagyok 31+4 napos. Nagy fejü lesz a babám?
Figyelt kérdés
A mamaneten néztem, hogy a 34-ik héten kellene ekkorának lennie.2008. okt. 1. 14:11
1/6 anonim válasza:
De nézd meg azt is hogy a 31.héten ott van zárójelbe egy 6-os, ami azt jelenti hogy lehet annyival nagyobb és kisebb is, az még az "elfogadott" eltérés. Tehát ti azalapján még pont a "normál" értékbe tartoztok.:)
2/6 anonim válasza:
Én hétfőn voltam pontban 28hetesen Nekünk 7,8volt a BPD.
Ez meg 30 és 31hét közti értéknek felel meg.Úgyhogy kb egycipőben járunk!Én nem parázok Te se parázz nem együtemben fejlődnek!!Legközelebb a kis testecskéje nő majd ne a buksija.)Nyugi!!
3/6 anonim válasza:
Nekem a 31 hetesen 7,8. Dea baba is eleg kicsi 1500g.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2008. okt. 1. 15:07
5/6 anonim válasza:
Szia!!!Ne aggodj ha nagy a BPD-je nem azt jelenti hogy nagy fejü lesz a baba.Én most vagyok a 34-hétbe És a BPD:91mm és 3kg a babám.Inkább nagy babád lesz.Én meg ezzela méretel meg felelek a 37hétnek.Jo baba várást!!!!!
6/6 anonim válasza:
Én 19 hetes vagyok és a BPD m 44,7! de miaz a fekvés: és szám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!