Ma voltam a 12 hetes Uh-on. Papíron 12+1 napos vagyok, de mégis kisebbnek látszik a babám. CRL:52 mm Kinek milyen eredménye volt ennyi idősen? Szerintetek hány hetesnek felel meg ez az eredmény?
Papírforma szerint 11+4-nek itt meg tudod nézni [link]
DE
Ne adj erre és ne aggódj! Nekem első terhességemnél is kisebb volt folyamatosan egy héttel a baba, most ismét terhes vagyok, nemrég voltam én is a 12 hetesen, papír szerint 13+1 voltam, a mért adat szerint 12+2!
Néhány nap eltérés nem számít, ha a babával minden rendben.
Biztos később volt a peteérés, ezért kisebb még a baba.
Nekem 12+2-n volt a kisfiam CRL-je 63 mm, de itt már vannak a babák között különbségek, ez az érték pedig elég nagynak számít!
Amúgy tankönyv szerint a 12. héten 56-69 mm-nek kellene lenni a CRL-nek.
Tehát a te babád 11 és fél hetes körülinek felel meg, nem kell aggódnod!
Én is ma voltam uhn.Számítás szerint és uh szerint is 12+4 hkm vagyok.
Az adataim:
CRL:61,6 mm
NT:1,4 mm
Nekem a dokim azt mondta teljesen jók az eredményeim.Most már én sem tudom.Belezavarodtam...
Nyugi biztos, hogy a gyógyszerek miatt nem lesz gond, mert ha gond lett volna, akkor nem maradt volna meg a baba, így viszont minden rendeben lesz!
A baba mérete pedig megfelelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!