Hogy zajlik egy ilyen NT szűrés+ combinált teszt? Mikor van eredménye? Es mi a jó és a rossz eredmény?
Uh után mehetsz kombinált tesztre, ha a doki úgy ítéli meg a terhességi hetet, hogy már meg lehet csinálni a tesztet. Ez egy vérvételből áll, meg egy kérdőív kitöltéséből. Pár hét múlva megvan az eredmény.
Eredményekről itt olvashatsz:
Elvileg igen, ha az orvos kombinált vizsgálatot ír elő. Azt nem tudom mitől függ, kinek mi!?
Nekem pl. fizetnem kell érte!
A kombinált teszt nem kötelező az orvos nem írhatja elő, csak javasolhatja, azért nem mindenki tudja kifizetni az a tizen párezer forintot. e döntesz róla, hogy megcsináltatod-e vagy sem. A Sote II-nek szerződése van a Bolgárkerék utcai genetikai központtal, így akinek ott van az orvosa ingyen megcsinálják.
Csinálnak egy uh-ot, nekem hüvelyit csináltak ennek az eredményét, a véreredményt, meg néhány kérdésre adott választ összehasonlítva kapsz egy eredméynt, hogy mekkora eséllyel lesz down, vagy edwards kóros a baba, m4ert ugye ez a teszt sem ad 100% biztos eredményt csak 84%-ot, ha jól emlékszem. Nekem az eredményre 2 napot kellett várni, kapsz egy sms-t benne egy kóddal és neten megnézheted, ott magyarra lefordítják a lényeget és szerepel benn, hogy negatív vagy pozitív, nekem 1:11000 az esélye a down kórnak. Az eredmény negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!