Szerintetek az 1:2500-hoz Down szűrés eredmény a kombinált teszten? A dokim szerint jó, de Én itt mindenkinek magasabbat láttam. (1:7000,1:8300. ) nyugtassatok meg!
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 19:07
1/7 anonim válasza:
Szia!Nekem 1:310 hez lett negatív a tesztem.Énis nagyon féltem mert tényleg nagyon kevés a tiédnél jóval kevesebb!A doki aztmondta hogy ez jó eredmény nincs minn aggódni!!!Tényleg nagyon féltem!Ma már 5 hónapos makk egészséges kislányom itt szuszog mellettem:0)úgyhogy NYUGI!!!!!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy jól van a babád,és nagyon köszi a biztatást!Jó babázást és egészséget!
2011. jún. 15. 19:14
3/7 anonim válasza:
Hacsak nem szeretnél 2500 gyereket szülni, akkor nincs okod aggodalomra.
4/7 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?Mivel a kor is befolyásolja az eredményt.Nekem 1:250 volt,genetikán megnézték az uh leletet,és nem is javasolták a magzatviz vételt.Most itt rosszalkodik a gyönyörü,egészséges lánykám:-)Ne aggódj,nincs semmi baj!
5/7 anonim válasza:
Én 24 vagyok, mégis 1:1450-hez lett az eredmény. De a dokim megnyugtatott, hogy ez negatív, nyugodjak meg. És tényleg minden rendben volt, már 4 hónapos és makk egészséges a kicsi lánykám.
6/7 anonim válasza:
nekem a velőcsőzáródási rendellenesség (pl nyitott gerinc) eredményem lett 1:930, teljesen egészséges kisfiam született hálaistennek!
7/7 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok és nekem is azt mondta a dokim,hogy ez jó eredmény.Köszönöm mindenkinek a választ,további jó babázást kívánok nektek!
2011. jún. 16. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!