A 32+3 napos uh-on voltam, az akkori vizsgálat szerint nem volt teljesen arányos a babám /a normál értékekhez / rövidnek tünt a combtő, nagyobb a poci és a fej mérete. Van aggoddalomra okom?
Mit mondott az orvos????
Keress fel egy 4D UH magánrendelőt, hivatkozz a jelenlegi eredményetekre hátha gyorsan meg tud nézni egy szakértőbb szem.
Eddigi UH-kon minden rendben volt??
Jajj istenem, nem akarlak ijesztgetni, de az én papíromra azt írták, a végtagok kissé rövidebbek. Másnap a másik UH-n már hogy nincs mit tenni, meg kell szülni...:(:(:(
Magad megnyugtatására tényleg nézesd meg a picimanót egy másik helyen is!
Milyen adataid vannak?
nekem 31 hetes van, ezek:
BPD: 77
AC: 271
FL: 62
HC: 296
OFD: 106
súly: 1672 gr
(3,95 kilóval, 56 entivel, 36-os fejjel született időre)
Szia!
Én elmennék a helyedre egy 3d-s uh-ra is, de valószínűleg nincs okod félni. ( A gépek nem pontosak. Pl. nálunk a combcsont volt hosszabb, de mégis arányosan született a 38. hétre)
Szia!
Szerintem nincs semmi baj,mert a Bpd és a Thq nagyjából egy centin belül együtt fut, a combcsont meg a kb. a Bpd 2/3 -át teszi ki.De a combcsont az alkatfüggő.
De megnyugtatás képen, azért nézesd meg egy három, vagy 4D-en.
Boldog babavárást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!