Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamak! Akinek már...

Kedves kismamak! Akinek már nem elso terhessége, szules elott, ti kaptatok érzestelenitot, fajdalom csillapitot, amit a gerincbe szurnak?

Figyelt kérdés
Ha igen,fàjt nagyon?Es valoban segitett szulesnel?Egyaltalan mit tudtok mondni errol az injekciorol,sajnos en semmit nem tudok rola.Minden tapasztalat erdekelne!

#Injekcii
2016. aug. 25. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsonak, en sem kockaztatnek!A statisztikarol csak annyit, hogy amikor en rosszul jartam az Eda-val (en vagyok a 4-es), akkor nekem megsugtak a noverek, hogy ez am egyaltalan nem olyan ritka, mint ahogy mondjak.Az en esetem benne lesz a statisztikaban?Persze!A tobbiek kozott, akiknek az egvilagon semmi bajuk nem lett, merthogy a zaromon semmi nem szerepel, mintha meg sem tortent volna.
2016. aug. 30. 21:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Olyat hallottam hogy a szules elott ha valaki erre igenyt tart,erre a szurira,elotte ala kell irnia egy papirt,hogy az esetleges mellekhatasokat kovetkezmenyekert a felloseget vallalja.Ennek tudataban adjak be.Ez igaz?
2016. aug. 30. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Három gyerekem van természetes úton született mindhárom gyönyörűségem!!De tőlem a kutya nem kérdezte meg akarok e barmiféle érzéstelenítőt!!A nővérem akart rábeszélni de nem tudott!!

Semmit nem is kaptam!!

Beöntést is akartak de közöltem nekem biztos nem !!

Ittam 2 pohár tejeskávét aztán minden jó volt!!

Első fiam 8 óra

2. Lányzó 2,5 óra

3.ismet fiucska ő is 2,5 óra alatt született meg!

Kívanok mindenkinek ilyen komplikációmentes szüléseket mint nekem volt!

Ja és mindhárom apás szülés volta😉😉☺☺

2016. aug. 30. 23:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolso tenyleg szerencsesek koze tartozol!AZT megkerdezhetem a beöntestöl miert irtoztal?
2016. aug. 30. 23:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen alàìratjàk veled,hogy megkaptad a teljeskörű tàjékoztatàst arról,hogy milyen mellékhatàsai lehetnek és ezt mérlegelve döntöttél a beadàsa mellett.
2016. aug. 31. 08:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!!Elég annyit elárulnom hogy ápolónő vagyok?😉😆

Én gondolom milyen érzés és én nem akartam ,a branült mikor berakták jobban sikítottam mint a szülésnél!!😢

A fajdalmat nem bírom,de a szülés teljesen más volt

2016. aug. 31. 10:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Hu...ertem.Nekem ez egyaltalan nem fajt,vagy lehet h csak a nagy felelmembe mar nem ereztem semmit...?
2016. aug. 31. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!