Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt milyen hánying...

Terhesség alatt milyen hányinger csillapítót lehet szedni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, semmit.

Természetes módszerekkel próbálkozhatsz, vagy bejön, vagy nem. Ez egy ilyen túlélős időszak.

Gyömbéres tea, keksz, sós keksz, ne legyen üres a gyomrod, nem savas tea, és van, akinél a hideg gyömbér ital vagy kóla is csökkenti a rosszullétet.

Nekem semmi sem jött be, csak a hányás.

2013. júl. 4. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
B6 vitamint lehet szedni, de jelzem nekem semmi nem segített, pedig 2 terhesség alatt 2x2 hónap hányinger, hányás mellett volt időm szinte mindent kipróbálni.
2013. júl. 4. 15:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ki próbáltam a B6 ot már nincs hányingerem,, mennyit lehet belőle 1 nap bevenni?

Ahogy számoltam ma vagyok 4 hetes terhes, a háziorvosnak mondtam hogy mi a panaszom és mondta hogy nagy a gyanú a terhességre, de nőgyógyászhoz még ne menjek mert nagyon a korai stádiumában vagyok.

Azt mondta hogy 2 hét múlva menjek el a nőgyógyászhoz akkor már ő is pontosan tud választ adni.

2013. júl. 4. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyömbér kapszula nekem bevállt pedig rengeteget hánytam é egész nap hányiger, de 2 nap alatt segített, herbáriákba lehet kapni, de talán gyógyszertárba is, nem gyógyszer így nyugodtan szedheted
2013. júl. 4. 18:39
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válszt :)

Csak sajnos nem szeretem a gyömbért :(

2013. júl. 4. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a b6-ból max napi 2 terhesség alatt, a magne b6- ot is szedheted, abból talán többet is lehet. A gyömbéritalt próbáltam, es annyi volt a pozitív hatása, hogy mikor kihánytam, annak viszonylag kellemes íze volt. Bocs, ha undi voltam.
2013. júl. 4. 21:04
 7/7 A kérdező kommentje:

semmi gond, :)

Párom estére már magne B6-ot hozott nekem mert írtó rosszul vagyok hányinger kísér de rendesen!!

2013. júl. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!