Léteznek ilyenek? Közületek járt már valaki így?
Figyelt kérdés
Még télen elkaptam a náthát és azota nem akar elmúlni, én alergiára gyanakodtam de a védőnő azt mondja terhességi náthám van, még nem is hallodtam ilyenről!!! A márik hogy az első 3hónap maga volt a menyország nem volt semmi rosszul létt! Most már 30hetes vagyok és kb 3het egyre töbször van hányingerem reggelente és szédülök is! Mi lehet az oka?2013. jún. 24. 11:11
1/4 anonim válasza:
Nekem az első hetektől kezdve folyamatosan folyt az orrom, el volt dugulva, szipogtam állandóan.
A vérbőség okozza (semmi köze a náthához), az orrnyálkahártya is megduzzad a rengeteg plusz vértől!
A másik probléma:
Én nem, de egy kedves ismerősöm ugyanígy járt, Ő még szülni is úgy ment délelőtt, hogy előtte reggel hányt, és ez így ment 39 hétig!
Nyugodj meg, terhességben szinte minden normális, ami nem az! :D
Én 31 hetes vagyok a 2. babával, csak a hasam jelzi, hogy terhes vagyok, soha semmi problémám nem volt. Kiérdemeltem: az első babával minden bejött, ami a nagykönyvben terhesség címszó alatt fellelhető! :)
2/4 anonim válasza:
Előzőnek teljesen igaza van, sajnos ez van. Nekem egy tök szimpla köhögős-torokfájós vacak tartott 4 hétig, és a háziorvos is mondta, hogy ilyenkor minden más, és minden normális. Ő pl. azzal riogatott, hogy aki előttem volt ilyennel nála, annak végül terhességi asztmája lett belőle, hát nem örültem volna, de hála Istennek 4 hát után végre elmúlt.
3/4 anonim válasza:
Szia. Nekem is terhességi náthám van. :) Én se hallottam ilyenről mielőtt a fül-orr-gégész mondta volna. Jobb fülem és orrom eldugulva, időnként krákogok és fáj a fülem is fájdogál.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, én is sokat köhögök néha jobb néha meg nagyon rossz! Hál isten a fülem nekem nem fáj de sokszor dugul el az orrom, és köhögök!!
2013. jún. 24. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!