Dr. Gutmann Orsolya (Szent Imre) doktornőnél szült valaki közületek?
Minden érdekelne róla..
Magánrendelése van e,ha igen,merre van e nála ultrahang,milyen tarifái vannak...
Szülésnél gátvédelem párti e?
Köszönöm
Szia. En most hozza jarok terhesgondozasra, maganrendelesre a praxis 4d rendeloben van helyileg. Kedves, figyelmes, nem az a vizsgalos fajta, csak akkor vizsgal ha valami panaszod van. Van ultrahang gepe, de szerintem ebben o nem annyira profi, ezert nekem van szinten ebben a rendeloben egy iszonyu aranyos szonografusom. Ha eredekel akkor megirom, hogy ki O :) Igen, gatvedelemmmel parti, sot ha nem muszaj gyogyszereket sem ir fel....Eddig a terhesgondozasert alkalmankent 8000ft ot fizettem, de ugye ebbe nincs benne az uh, ugy nemtudom mennyivel lenne dragabb...de nem biztos h valtozna az ar.
Remelem tudtam segiteni :) 19hkm
Jaj,de jó,hogy írtál:)
Nagyon köszönöm és gratulálok a babához!
Tudnál elérhetőséget,telefonszámot írni?
Örülök,hogy nem egy gyógyszer felírós orvos:)
Köszönöm szépen
lkuldom a linket a rendelorol.....az ott szereplo telefonszamon tudsz hozza idopontot kerni:))
Koszi a jokivansagot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!