Ti bejelentettétek valahogy a facebookon, hogy kisbabát vártok? Ha igen, hogy?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, már igencsak látszik rajtam, hogy babát várok, a közeli ismerőseimnek elmondtam személyesen, szóval jó páran tudják már. De a távolabbiaknak (akikkel nem vagyok napi kapcsolatban) azoknak nem mondtam el, és annyira gáz, amikor összefutok valakivel véletlenül az utcán és elkezd csodálkozni, hogy úúúristen ő nem is tudta, és hogy miért titkoltam el. Én nem titkolom egyáltalán, furának tartom, hogy egyesek szerint mindent meg kellene osztani a facebookon, mert ami nincs ott az meg sem történt. Szóval arra gondoltam, hogy most már valahogy lehet, hogy " be kellene jelentenem" mindenkinek, mert ha csak majd a baba születése után tudják meg akkor még nagyobb lesz a csodálkozás.. Tudom, nem egy hatalmas probléma :) Esetleg van ötletetek, hogy milyen vicces módon lehetne ezt közhírré tenni?2016. aug. 21. 17:27
31/32 anonim válasza:
Mi nem írtuk ki, pedig fiatalok vagyunk és napi szinten használjuk a Facebookot. A közeli család és a közeli barátoknak elmondtuk, tőlük egy idő után megtudták a távolabbirokonok és ismerősök. Aki ezekbe nem tartozik bele, nem "számít".
32/32 anonim válasza:
Mindekinek ird meg facebookno vagy sms-ben,vagy facebookra ultrahang képes,vagy fényképet pocakodrol.vagy ha baba megszületik akkor babárol képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!