Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti bejelentettétek valahogy a...

Ti bejelentettétek valahogy a facebookon, hogy kisbabát vártok? Ha igen, hogy?

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, már igencsak látszik rajtam, hogy babát várok, a közeli ismerőseimnek elmondtam személyesen, szóval jó páran tudják már. De a távolabbiaknak (akikkel nem vagyok napi kapcsolatban) azoknak nem mondtam el, és annyira gáz, amikor összefutok valakivel véletlenül az utcán és elkezd csodálkozni, hogy úúúristen ő nem is tudta, és hogy miért titkoltam el. Én nem titkolom egyáltalán, furának tartom, hogy egyesek szerint mindent meg kellene osztani a facebookon, mert ami nincs ott az meg sem történt. Szóval arra gondoltam, hogy most már valahogy lehet, hogy " be kellene jelentenem" mindenkinek, mert ha csak majd a baba születése után tudják meg akkor még nagyobb lesz a csodálkozás.. Tudom, nem egy hatalmas probléma :) Esetleg van ötletetek, hogy milyen vicces módon lehetne ezt közhírré tenni?
2016. aug. 21. 17:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
9%
Mi kb 9hetesen tettünk fel a férjemmel egy fényképet egy kisfiúról ahol az volt ki írva hogy: két bolond,egy ágy,3perc,9hónap és még egy bolond.sok embernek nem esett le majd amikor végre valaki felfogta bombáztak a gratulációk.azóta kb 2-3hetente teszek ki a pocimról képet és igenis jól esik ha megfícsérnek.
2016. aug. 21. 21:09
 22/32 anonim ***** válasza:
79%
20. hét körül tettünk fel egy képet, mert már látszott a hasam, de nem pocakos fotót. Egymás mellé tettük a cipőinket, alá írtuk krétával a születési évünket és a hónapot, és ugyanezt megcsináltuk egy babacipővel és a kislányunk várható születési idejével. Magamról nem szerettem volna képet feltenni, de így legalább tőlünk tudták meg, és azok is értesülhettek róla, akikkel nem tartom napi szinten a kapcsolatot.
2016. aug. 21. 21:47
 23/32 anonim ***** válasza:
58%

Pont ez a baj a mai világgal. "Eltitkolni"? Könyörgök ez az Én magánéletem. Jó, tudom, van aki egy szaftosabbat fingik és kiposztolja, de csak 10 évre visszamenve sem volt ez divat. Az iwiw-en meg a myvip-en sem osztottunk meg toménytelen fotót az életunkről.

Én fentartom a jogot magamnak, hogy arról posztoljak, amiről SAJÁT MEGGYŐZŐDÉSEM, hogy oda való, nekem megfelelő. Az hogy más kiposztolja a lehugyozott pozitiv tesztjét is, azzal nem tudok mit kezdeni. Max törlöm az ismerősök közül.

Nekünk is a kozeli barátaink és család tudja. A kesobbiekben sem tervezem kiposztolni. A férjem figyelmét felhivtam arra h képet sem szeretnék látni hogy "na kipottyant", esetleg az én gyűrött képem is belelóg...stb.

Vicces forma? Írd ki, hogy képes voltál arra amire az evolúció teremtett....a szaporodásra.

2016. aug. 21. 21:54
 24/32 anonim ***** válasza:
74%

Utolsò azèrt kissè primitìv...

Nem !!kepzeld ,nem mindenki kepes sajnos a szaporodasra!!!! Vagy csak orvosi segitseggel... nekünk 2ev utan sikerult inszemmel!

Mindenki azt ossza meg amit akar. En egy kepet amin a.parommal vagyok mar pocakosan. Masok aztis h mit reggeliznek..

2016. aug. 21. 22:21
 25/32 anonim ***** válasza:
61%
Nem, mert akkor még nem voltam a facebookra felregisztrálva. Tesóméknak most születt nemrég, ők egy ultrahang fotóval adták hírül a baba érkezését a fb-n.
2016. aug. 22. 09:25
 26/32 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell kitenni. Én már vesztettem el babát késő magzati korban, és így legalább a távoli ismerősök lamentálását meg idióta beszólásait (már hogy lesz másik) nem kellett elviselni. Amúgy sem kedvelem, amikor még meg nem született babához gratulálnak. Így most én (kénytelen-kelletlen) elmondtam a közelebbi ismerősöknek -mert hát úgyis látszani fog hamarosan - a felületes fb ismerősök meg majd értesülnek róla a szülés után.
2016. aug. 22. 10:20
 27/32 anonim ***** válasza:
84%

"Vicces forma? Írd ki, hogy képes voltál arra amire az evolúció teremtett....a szaporodásra."

Köszönöm a sok nő nevében akinek soha nem sikerült teherbe esnie,meg aki küzd,vagy aki nem is akar soha!Primitív,bunkó,nagyképű beszólás.

Bocs az offért!

Én szeretem megtudni az ilyen szuper híreket az ismerőseimről,régi barátaimról akik messze laknak tőlem,hiszen a facebook tulajdonképpen ezt a funkciót szolgálja.

Boldog babavárást!

2016. aug. 22. 12:19
 28/32 anonim ***** válasza:
70%

Bocs, de ez tipikusan annak az esete, mikor más boldogsága böki valaki csőrét :D Szerintem jobban is járnak az ismerőseid, hogy kitörlöd őket, nem vagy nagy veszteség, az biztos :D

Nehogy magatokra vegyétek, ennek fáj az élet, no para...

Mindenki azt oszt meg és úgy, ahogy akarja. Ha valakit ez zavar, akkor ki lehet kapcsolni a követést anélkül is, hogy az illetőt egyébként kitörölnéd az ismerőseid közül. Engem a politikával kapcsolatos eszmefuttatások tudnak úgy kiakasztani, hogy én azt nem akarom látni. Az olyan ismerősömet, aki véresszájúan állandóan a hülye politikai blablát nyomatja, egyszerűen kikövettem, oszt jó napot. Aki ezen hergeli magát, az beteg ember.

Aki pedig próbálkozik éppen, mindenkinek sikeres hónapot kívánok, és nehogy ilyen hülye miatt elkeseredjetek, mert az ilyen annyit nem ér, mint egy szál gyufa. Hadd füstölögjön a barom.

Bocsi, hogy kicsit offoltam.

2016. aug. 22. 12:27
 29/32 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy egy ilyen bugyuta kérdés is milyen indulatokat tud kiváltani az emberekből. Nem is értem. Hisz az egésznek tulajdonképp semmi jelentősége, mégis vannak akik nem bírják ki, hogy ne szóljanak be, ne nézzenek le mást. Nagyon sajnálom. Köszi mindenkinek továbbra is a hozzászólásokat. Engem nem zavar se a lepisilt terhességi teszt, se az ultrahangfotó, se a babafotó, se semmilyen formája ennek a hírnek, örülök neki, hogy boldogok az ismerőseim. Én nagyon babonás vagyok és eddig ezért nem osztottam meg semmit a babáról a facebookon, féltem, hogy esetleg történik valami és utána még kellemetlenebb lesz mindenkinek elmondani, hogy mégsem jön a baba. De nem nézek le senkit aki mondjuk abszolút nem babonás és már az első héten közhírré teszi. Sok sikert kívánok a próbálkozós hozzászólóknak!
2016. aug. 22. 14:21
 30/32 anonim ***** válasza:
91%
Mi nem jelentettük be face-n, főleg azért mert az ott lévő ismerőseim 80 % még csak nem is köszön ha lát, de buzgón lájkolgatja a képeimet. Akik számítanak azok közül mindenki tudja, nekünk ennyi elég :)
2016. aug. 22. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!