Ti bejelentettétek valahogy a facebookon, hogy kisbabát vártok? Ha igen, hogy?
Pont ez a baj a mai világgal. "Eltitkolni"? Könyörgök ez az Én magánéletem. Jó, tudom, van aki egy szaftosabbat fingik és kiposztolja, de csak 10 évre visszamenve sem volt ez divat. Az iwiw-en meg a myvip-en sem osztottunk meg toménytelen fotót az életunkről.
Én fentartom a jogot magamnak, hogy arról posztoljak, amiről SAJÁT MEGGYŐZŐDÉSEM, hogy oda való, nekem megfelelő. Az hogy más kiposztolja a lehugyozott pozitiv tesztjét is, azzal nem tudok mit kezdeni. Max törlöm az ismerősök közül.
Nekünk is a kozeli barátaink és család tudja. A kesobbiekben sem tervezem kiposztolni. A férjem figyelmét felhivtam arra h képet sem szeretnék látni hogy "na kipottyant", esetleg az én gyűrött képem is belelóg...stb.
Vicces forma? Írd ki, hogy képes voltál arra amire az evolúció teremtett....a szaporodásra.
Utolsò azèrt kissè primitìv...
Nem !!kepzeld ,nem mindenki kepes sajnos a szaporodasra!!!! Vagy csak orvosi segitseggel... nekünk 2ev utan sikerult inszemmel!
Mindenki azt ossza meg amit akar. En egy kepet amin a.parommal vagyok mar pocakosan. Masok aztis h mit reggeliznek..
"Vicces forma? Írd ki, hogy képes voltál arra amire az evolúció teremtett....a szaporodásra."
Köszönöm a sok nő nevében akinek soha nem sikerült teherbe esnie,meg aki küzd,vagy aki nem is akar soha!Primitív,bunkó,nagyképű beszólás.
Bocs az offért!
Én szeretem megtudni az ilyen szuper híreket az ismerőseimről,régi barátaimról akik messze laknak tőlem,hiszen a facebook tulajdonképpen ezt a funkciót szolgálja.
Boldog babavárást!
Bocs, de ez tipikusan annak az esete, mikor más boldogsága böki valaki csőrét :D Szerintem jobban is járnak az ismerőseid, hogy kitörlöd őket, nem vagy nagy veszteség, az biztos :D
Nehogy magatokra vegyétek, ennek fáj az élet, no para...
Mindenki azt oszt meg és úgy, ahogy akarja. Ha valakit ez zavar, akkor ki lehet kapcsolni a követést anélkül is, hogy az illetőt egyébként kitörölnéd az ismerőseid közül. Engem a politikával kapcsolatos eszmefuttatások tudnak úgy kiakasztani, hogy én azt nem akarom látni. Az olyan ismerősömet, aki véresszájúan állandóan a hülye politikai blablát nyomatja, egyszerűen kikövettem, oszt jó napot. Aki ezen hergeli magát, az beteg ember.
Aki pedig próbálkozik éppen, mindenkinek sikeres hónapot kívánok, és nehogy ilyen hülye miatt elkeseredjetek, mert az ilyen annyit nem ér, mint egy szál gyufa. Hadd füstölögjön a barom.
Bocsi, hogy kicsit offoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!