Ti bejelentettétek valahogy a facebookon, hogy kisbabát vártok? Ha igen, hogy?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, már igencsak látszik rajtam, hogy babát várok, a közeli ismerőseimnek elmondtam személyesen, szóval jó páran tudják már. De a távolabbiaknak (akikkel nem vagyok napi kapcsolatban) azoknak nem mondtam el, és annyira gáz, amikor összefutok valakivel véletlenül az utcán és elkezd csodálkozni, hogy úúúristen ő nem is tudta, és hogy miért titkoltam el. Én nem titkolom egyáltalán, furának tartom, hogy egyesek szerint mindent meg kellene osztani a facebookon, mert ami nincs ott az meg sem történt. Szóval arra gondoltam, hogy most már valahogy lehet, hogy " be kellene jelentenem" mindenkinek, mert ha csak majd a baba születése után tudják meg akkor még nagyobb lesz a csodálkozás.. Tudom, nem egy hatalmas probléma :) Esetleg van ötletetek, hogy milyen vicces módon lehetne ezt közhírré tenni?2016. aug. 21. 17:27
11/32 anonim válasza:
Akivel olyan rikán találkozok hogy nem is látta/tudta eddig, hogy terhes vagyok, az nem túl közeli ismerős, miért kellett volna meg osztanom vele? Régen nem volt facebook, akkor sem tudták volna ezek az emberek. Nincs is sok közük hozzá. Közeli barátok, család meg tudja... Nekem is volt aki meglepődött mikor találkoztunk gyerekkel a kezemben, megkérdezte csodálkozva hogy az enyém? Ja. Egyébként nem zavar a csodálkozás, ha két ember ritkán találkozik, történnek azóta újdonságok, az élet meg tovább, nincs ezen mit csodálkozni. Nem gondolom h emiatt "be kellene jelentenem" Facebookon.
12/32 A kérdező kommentje:
Nekem az is hasznos válasz aki azt írja, hogy nem tett fel semmit, hisz épp a kettő közt vacillálok :)
2016. aug. 21. 18:52
13/32 anonim válasza:
Én sem jelentettem be és bizony azon is erősen gondolkodom, hogy ha megszületik a kicsikém, azt kiírjam e?
14/32 anonim válasza:
11# mivel nem jarok nemetorszagba, hollandiába igy en sacc/kb kapasbol 25emberrel igy kozoltem. Kulfoldon laktam enis egyesevel nem irom meg minden egyes volt kollegamnak sem, nem tartom mindenkivel a kapcsolatot napI szinten, mi inkabb talalkozunk, amikor jönnek! Vagy nagy ritkán mi megyunk..es ez tipikus duma, hogy mert regen nem volt internet es facebook, es akkor ezert neis hasznaljuk? ...
15/32 anonim válasza:
En sem azt erzem h BE KELL JELENTENEM, hanem beszeretnèm, annak akivel nem beszèltem azòta. ... ha ugy ereznem h bekell jelentenem règen rossz lenne. Csupàn szìvesen osztozik az ember az örömèn
16/32 A kérdező kommentje:
Ok, felesleges a szavakon lovagolni. Azért is írtam idézőjelben a bejelentést.
2016. aug. 21. 19:44
17/32 anonim válasza:
"Nekem is volt aki meglepődött mikor találkoztunk gyerekkel a kezemben, megkérdezte csodálkozva hogy az enyém? Ja."
Én sem utaltam rá, akivel jóban voltam, tudta amúgy is, Fb-t meg ritkán használok. A születése után tettem fel képet róla. A kép alá érkezett rengeteg gratuláció, egy volt kolleganő rettentő elmésen gratuláció helyett megkérdezte, hogy az enyém-e. Visszaírtam, hogy nem, most loptuk egy csecsemőosztályról és elbüszkélkedek vele, amíg nem talál ránk a rendőrség. Teljesen komolyan elkezdett kioktatni, hogy babát lopni rossz, éééétem?
Na, őt elég gyorsan töröltem az ismerősök közül :)
18/32 anonim válasza:
Nem jelentettük be, csak amikor már megszületett. A közelebbi ismerősök tudták, az meg hogy a nyolcadik óta nem látott osztálytársam, vagy a másik városba költözött volt kollégám, meg ilyenek nem tudják annyira nem érdekelt. :)
19/32 anonim válasza:
Nem "jelentettem be", egyszerűen rajta voltam a rólam készült képeken.
20/32 anonim válasza:
Nem, nem vagyok ilyen kitárulkozó típus. A gyerekről sincs kép, a fb nekem munkaeszköz inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!