Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ilyen érzékeny a pocakom...

Miért ilyen érzékeny a pocakom már most? Nem lenne "ciki" már most kismamaruhát hordani? Volt valaki hasonlóan?

Figyelt kérdés

8 hetes vagyok, a második terhességem. Olyan érzékeny a hasam, hogy komolyan elgondolkoztam, hogy előszedem a terhesnadrágjaimat, mert a rendes farmer nagyon nyomja, az övről nem is beszélve. Az első terhességemnél ilyen nem volt, elég későn kellett elkezdenem terhesruhát hordani, csak amikor már tényleg nagy pocakom volt.

Miért lehet ez? Mitől ilyen érzékeny? Volt valaki így? Nem lenne gáz, hogy kismama nadrágot hordok amikor még nem is látszik semmi??

2016. aug. 21. 10:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én már a 6. héten úgy puffadtam, hogy nyomott az összes rendes nadrágom. Szerencsére van 2-3 olyan melegítő nadrág anyagú rövidnadrágom, ami teljesen vállalható munkába is, és kényelmesek is, én azokat hordtam.

Most néhány hete vettem egy kismama nadrágot, de csini divatos, és nem olyan bő, hogy beleférjen a görögdinnye :)

2016. aug. 21. 14:24
 12/13 anonim ***** válasza:

11 hetes vagyok, és akkora a hasam, mintha félidős terhes lennék. Negyedik babát várom :)

Ez még főleg puffadás, de végül is az mindegy, a lényeg, hogy nem kényelmesek már a régi ruháim. Vettem olyan nadrágot, amit az egyik válaszoló belinkelt, de tegnap már az is szorított egész napra.

Szerintem hord azt, ami kényelmes. Miért kellene titkolni azt az állapotot, amire annyira vártunk?

2016. aug. 21. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem félidősen akkora hasam van, mintha utolsó trimeszteremet taposnám, a régi farmereimet már sztem úgy a 12. hét óta egyáltalán nem hordom. beszereztem egy pár gumis derekú szoknyát, nyárára, a LIDL-ben lehet kapni ami olyan, hogy hordhatod szoknyaként meg topként is, én azokat nagyon szeretem, egy pár ruhát, ami mell alatt gumis, alul a szoknyarész meg jó bő, de mégse zsák hatású. ha meg hűvösebb lesz, veszek alá leggingset, majd a legvégén veszek sztem már olyan igazi kismamanacit, valami vastagabbat, mert decemberre várjuk a picit, akkor meg már ez a felszerelés valszeg elég hűvös lesz. most mindenesetre megteszi és sztem kifejezetten csinosak. Életemben először érzem magam a nagy hasam ellenére is csinosnak (sajnos én mindig hasra híztam, ami nagyon zavart) most viszont imádom párosítani a passzosabb felsőket is a szoknyákhoz, mert ez nem háj, hanem babapocak és ezt nem szégyenlem :D
2016. aug. 22. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!