Miért ilyen érzékeny a pocakom már most? Nem lenne "ciki" már most kismamaruhát hordani? Volt valaki hasonlóan?
8 hetes vagyok, a második terhességem. Olyan érzékeny a hasam, hogy komolyan elgondolkoztam, hogy előszedem a terhesnadrágjaimat, mert a rendes farmer nagyon nyomja, az övről nem is beszélve. Az első terhességemnél ilyen nem volt, elég későn kellett elkezdenem terhesruhát hordani, csak amikor már tényleg nagy pocakom volt.
Miért lehet ez? Mitől ilyen érzékeny? Volt valaki így? Nem lenne gáz, hogy kismama nadrágot hordok amikor még nem is látszik semmi??
Én már a 6. héten úgy puffadtam, hogy nyomott az összes rendes nadrágom. Szerencsére van 2-3 olyan melegítő nadrág anyagú rövidnadrágom, ami teljesen vállalható munkába is, és kényelmesek is, én azokat hordtam.
Most néhány hete vettem egy kismama nadrágot, de csini divatos, és nem olyan bő, hogy beleférjen a görögdinnye :)
11 hetes vagyok, és akkora a hasam, mintha félidős terhes lennék. Negyedik babát várom :)
Ez még főleg puffadás, de végül is az mindegy, a lényeg, hogy nem kényelmesek már a régi ruháim. Vettem olyan nadrágot, amit az egyik válaszoló belinkelt, de tegnap már az is szorított egész napra.
Szerintem hord azt, ami kényelmes. Miért kellene titkolni azt az állapotot, amire annyira vártunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!