Miért ilyen érzékeny a pocakom már most? Nem lenne "ciki" már most kismamaruhát hordani? Volt valaki hasonlóan?
8 hetes vagyok, a második terhességem. Olyan érzékeny a hasam, hogy komolyan elgondolkoztam, hogy előszedem a terhesnadrágjaimat, mert a rendes farmer nagyon nyomja, az övről nem is beszélve. Az első terhességemnél ilyen nem volt, elég későn kellett elkezdenem terhesruhát hordani, csak amikor már tényleg nagy pocakom volt.
Miért lehet ez? Mitől ilyen érzékeny? Volt valaki így? Nem lenne gáz, hogy kismama nadrágot hordok amikor még nem is látszik semmi??
Nem tudom jobban leírni, mint hogy érzékeny... Kellemetlen ahogy odanyomódik a farmer hozzá. Rossz érzés, nyomja.
Egy számmal nagyobb ruhákat nem fogok bevásárolni ezért, meg egyébként is inkább nadrágokat hordok.. :)
Igen, igaza van az utolsonak. Attol fugg milyen terhesnadragrol beszelunk. Ha olyan mell ala erorol, na az tenyleg baromi gaz, hiszen egy fel dinnye elferne meg a hasreszben. De ez ugyanugy kenyelmetlen szerintem, mint egy feszulos nadrag. En ilyesmi terhesnadragra gondoltam:
En ilyet hordok meg most 17 hetesen is. Hasam meg alig alig van, megis zavart a rendes farmer. Ez baromi kenyelmes, nem szorit.
Abban járj, amiben kényelmesen érzed magad. Inkább szájaljanak a körülötted lévők, semmint rosszul érezd magad.
Nekem pont fordítva van, 30 hetes vagyok (első terhesség), de még van olyan farmerom, amit fel tudok venni, ugyanis annyira lent gombolódik a csípőmnél, hogy nem nyomja a hasamat.
8hetsen en mar vettem kismama gatyat. Nem ciki. Van aki nem terhesen is azt hord.
23hkm
En 11ik héten mar kismama nadrágot vettem farmerbol mert az összes többi egyszeruen elnyomta a hasam és néhány ora után már hányingerem volt vagy elkezdett fájni lent a hasam. Sztem nem ciki. En retentoen puffadtam, az első trimester végére már 10cm-rel nagyobb volt a haskorfogatom mint előtte és ez csak a puffadás miatt volt. Szóval nekem kellett és nem is érdekelt ki mit szól hozzá mert ugy sem lehetett dolgoznom h mindig ki van gombolva a nadragom😊
Üdv
24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!