Jövő héten megyek uh-ra, utoljára a 28. héten voltam, de akkor a baba 2 héttel nagyobb volt. 178cm, és 72kg vagyok, a terhességet 65-ről kezdtem, de az első trimeszterben visszafogytam 2 kg-t.
szerintem sem kici, úgyhogy nyugi! Nekem kisebb volt, mikor szülni mentem!
2010. ápr. 19. 17:18
12/18 anonim válasza:
[link] ez 33 hetes kép és mindenki aztmondja óriási.de ez nem jelenti azt a nagy hasba nagy is a baba a kissebben is lehet ugyan akkora sőt akár nagyobb.ne izgulj 35 hetes km.
2010. ápr. 19. 17:34
13/18 anonim válasza:
nekem még szüléskor is kisebb volt a tiednél. Két terhességnél is, ennek ellenére mindkét babám 3kg felett született.
2010. ápr. 19. 18:08
14/18 anonim válasza:
Nem kicsi szerintem!
En hasonlo parameterekkel indultam, mint te, 178 cm es 63 kg es olyasmi tempoban hiztam, mint te.
Nekem a 36. hetben (35 betoltott, a napokat nemtom pontosan) ekkora pocakom volt:
Es ez mar a masodik terhesseg, elvileg nagyobbra is nohetett volna, megsem tette.
De a babaval minden rendben volt es ez a lenyeg. Az elso babammal is ilyesmire nott. Egyik gyerek 3660 grammal, a masik 3100 grammal szuletett.
2010. ápr. 19. 20:37
15/18 anonim válasza:
Nekem alig volt hasam. Az ultrahang is mindig picinek mutatta a babát. Szurkoltunk, hogy elérje a megfelelő súlyt.
Na ennek ellenére 3600 gramm és 55 centi lett a Kicsikém :-)
Nem tudom, hogy bújt el ennyire bennem :-)
2010. ápr. 19. 21:16
16/18 anonim válasza:
Szerintem is pont jó ! :)
Nekem örült nagy volt, jól ki is nyúlt és repedt a bőrom , a végén nehezen is mozogtam. Szerintem örülj neki, hogy ilyen!
Ja, és kötekedni bármiért lehet:engem meg folyton azzal piszkáltak, hogy miért ilyen nagy, biztosan nem ikrek stb.
2010. ápr. 19. 21:55
17/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kicsi, sőt!Teljesen jó.Épp tegnap kérdeztem erre rá a védőnőtől.Igaz, én még csak 18 hetes vagyok.Azt mondta, hogy látványosan majd a 24. héttől fog nőni.És ez alkati kérdés, és van olyan, aki "farban" hordja a babát.Ami azt jelenti, hogy egész egyszerűen úgy hátul fekszik a baba, ezért nem domborítja úgy ki.De nálad erről szó sincs.A baba úgy nő, és fejlődik, ahogy a nagykönyvben meg van írva.Ne foglalkozz a beszólásokkal.Én ha ilyen cseresznyemagos "poént" kapnék, leráznám annyival, hogy legalább nem fog úgy lógni a hasam szülés után, mint Kangának a Micimackóban.
2010. ápr. 20. 07:23
18/18 anonim válasza:
Nem pici ! :) Az utolsó hetekben pedig még sokat nől is! :) Én vennék cseresznyét aminek ekkora a magja,de lékelés nélkül! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!