Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is kicsi a hasam...

Szerintetek is kicsi a hasam 35és fél hetesen? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Mindenki evvel idegesít...:(Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

[link]

2010. jún. 26. 11:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

nem is kicsi!!!!!!!!! pont jó! ne foglalkozz az ilyesmivel legfeljebb nem lesz óriásbébid nekem is 37 hetesen volt olyan hogy egy 35 hetesnek nagyobb hasa volt mint nekem de nem is lett csak 2600 gr-os babám ..( nem dohányoztam )

szóval nem gond.

2010. jún. 26. 11:18
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
:) Nem kicsi és az utólsó hónapban még jelentősen nől,mivel már csak a "hízás" a legfőbb "dolga" a babádnak! :) Nagyon formás szép a pocid,nehogy már ilyenekkel idegesítsd magad,élvezd az útolsó heteket,pihenj m,ár nem sokáig lesz NAGY a hasad! :):) Kitartás jó egészséget neked/nektek! :)
2010. jún. 26. 11:21
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
dehogy kicsi,az enyém is ilyen volt,nyugodj meg:)
2010. jún. 26. 11:21
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

Egyáltalán nem, pont jó. Barátnőmnek kb. ekkora volt a40. héten. 3100g-os babája született.

Nekem hatalmas hasam volt és hidd el, sokkal könnyebb lett volna egy ilyen csinivel, mint a Tiéd!

2010. jún. 26. 11:32
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
nyugi!enyem meg kisebb volt!es semmi gond se volt,sot szules utan olyan lapos lett mint terhesseg elott!!kisfiad lesz?puszika
2010. jún. 26. 11:36
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Ez tenyleg nem kicsi. Es amugy sem attol fugg, hogy mekkora lesz a babad, hogy mekkora a hasad. Van aki hatalmas hassal pici babat produkal, es van akinek pici hassal nagy bebije szuletik, ne idegesitsd ezen magad, nyugi:)
2010. jún. 26. 12:08
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Egyáltalán nem kicsi, nekem is kb. ekkora most, annyi idős kismama vagyok,mint te.

Viszont az első terhességem alatt alig volt hasam! Szinte nem is látszódott, csodálkoztak is a szülés előtti napokban, hogy 9 hónapos vagyok:-)A lányom 3 kilós volt, szóval egyáltalán nem az számít, hogy mekkora a hasad! Ne hallgass senkire,inkább élvezd a babavárást!:-)

2010. jún. 26. 12:53
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem kicsi!!!

Nekem mindegyik gyerek a 41-42 hét határán született, de még ekkora pocakom sem volt. Mindegyik szülésnél megjegyezték, hogy nem gondolták volna, hogy ekkora baba lesz, hisz pici pocim volt. A gyerekek pedig 59 és 57centi, 3750 és 3950 g voltak.

Alkat kérdése az egész. Aki magasabb, annak általában kisebb pocija van. Plusz, ezt mindegyik terhességnél elmondták, hogy vannak olyanok, akiknek úgymond befelé nő a baba.

De nyugi, a te pocid nem kicsi:)

2010. jún. 26. 14:53
 9/15 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon formás a hasad, ne foglalkozz a "jóakarókkal"!! A lényeg hogy jól érezzétek magatokat, úgyis hamar elrepül ez az idő. Sajnos nekem is jutott belöllük, én jelenleg 30 hetes terhes vagyok és 103 cm-es a pocakom... engem azzal traktálnak, hogy óriás. :(
2010. jún. 26. 15:00
 10/15 anonim ***** válasza:
második vagyok,nem értem a pontozást :( de mindeggy is.
2010. jún. 26. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!