Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetesen küldtek el genetika...

17 hetesen küldtek el genetikai UH-ra. Megnéznétek az eredményeimet (lentebb)?

Figyelt kérdés

BPD: 41mm

FL: 24mm

HL: 23mm

Természetesen 2 hét múlva vissza kell mennem, mert ezt az UH-t 18-20hetes korban csinálják meg.

Aki ért hozzá, tudna segíteni.

A doki, aki csinálta azt mondta, hogy minden ok, de ez a 2 hét még kell, hogy a baba elég nagy legyen.

2009. dec. 3. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
és most mi ezzel a baj?szerintem jo,v.nem ilyennek kéne lenni?mit mondott az orvos?
2009. dec. 3. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:

BPD: 44mm; FL:30mm; HL: 29mm.

Én 19hetesen voltam, és ezek lettek a kicsi eredményei. Szerintem 2hét múlva már tied is itt fog járni!!

2009. dec. 3. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért kell menned 2 hét múlva, hogy nőjjön annyit a baba, hogy a szerveit rendesen lássák. Tehát nem a méretekkel van gond.

Ezt onnan tudom, mert nekem 18. hét előttre volt időpontom ultrahangra, de javasolták, hogy mindenképpen betöltött 18. hét után menjek, mert különben visszahívnak.

A méretekhez egyébként nem értek, de gondolom mondták volna, ha baj lenne a méreteivel.

Az én kicsi lányom 18+ 3 hetesen ekkora volt:

BPD 39 mm

Fl:25 mm

Hl:24 mm

Szóval a Te gyermekedhez képest kicsit mini, de mégis minden rendben van vele:-)

(29. hetes mami)

2009. dec. 3. 20:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem azért írtam mert úgy gondoltam, hogy baj van a számokkal, csak egy megerősítést szerettem volna, hogy minden ok, kedves első válaszoló.

Azért megnyugtat a 2. és 3. válaszoló. Köszönöm. Kellemes babavárást.

2009. dec. 4. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!