Megnéznétek nem túl pici a hasam 35.4 hetesen?
Jövő héten megyek uh-ra, utoljára a 28. héten voltam, de akkor a baba 2 héttel nagyobb volt. 178cm, és 72kg vagyok, a terhességet 65-ről kezdtem, de az első trimeszterben visszafogytam 2 kg-t.
Így ránézésre nem tűnik kicsinek. :)
Enyém sem volt nagyobb. :)
Szia!
Dehogy pici!!! Ne aggódj a hasad mérete miatt. Valószínű szépen elfér így is bent a babád. Én még ennél kisebb hassal mentem szülni is az első babámmal. Meg is kérdezték szülés előtt, hogy én meg mit keresek a szülőszobán :-)))
Most is babát várok, a 25. hétben vagyok és épphogy látszik valami... de nem aggódok, mert bent szépen fejlődik a kicsi...
Boldog babavárást!
2 éves kislány anyukája + 25 hetes kismami
Én 176 cm vagyok és 75 kiló voltam ennyi idős terhesen de hajszálra ekkora pocim volt:) Még a kép is hasonló én is fekete gatyóban vagyok lefotózva.
Nekem mondjuk 42.hétig trónolt bent a fiatalúr de a végére se szállt lejjebb a hasam és nem lett sokkal nagyobb.
A magasság miatt van hova terjedjen a baba, szerintem neked is azért nem olyan őrült nagy.
A második babámnál ennél jóval nagyobb volt a pocim ennyi idős terhesen (mondjuk ő nagyobb baba is lett egy kilóval mint a bátyja).
Első gyerekemmel a szülés előtt 3 héttel max. 7 hónaposnak néztek.
Másodikkal a 8. hónapban egy néni megkért a buszon, hogy adjam át neki a helyet... :o)
És akkor mi van, ha kicsinek látszik? Normál méretű babáim születtek, sőt a második 3,66kg lett...
Ha az orvos azt mondja minden ok, akkor minden ok! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!