Hol vettetek olcsón szoptatós melltartót és szüléshez elöl gombolós hálóinget?
Úgy, hopgy a vaterán nem csak használt cuccokat árulnak, hanem szolgáltatást is. Így lett a babámnak babaerszénye és babaágyneműje az általam kiválasztott anyagból, és így lett szoptatós melltartóm 85/G méretben, mert ilyen méretet nem találni a boltokban. A kínaiban is megállnak a D kosárnál. :-((( Mintha a nagy mellű nők nem is léteznének. :-(( Ne tudjátok meg, milyen idegesítő. Pedig egyébként nem vagyok kövér, 38-as a méretem. :-( Egyedül a mellem nagy. Most, hogy szoptatok, még nagyobb...
Az a nő, akit egyébként belinkeltem, egyéb fehérneműt is készít megrendelésre, méretre. Leütöd, aztán emilben megbeszélitek a részleteket, és pár nap múlba csenget a postás a vadiúj, méretre készített melltartóddal. Gondolhatod, hogy nem állnak neki sem hegyekben a G kosaras melltartók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!