Ha túlhordom a babát és nincs fogadott orvosom, mikor indítják meg?
Figyelt kérdés
Foglalkozik ilyenkor egyáltalán vki azzal,h túlhordtam,vagy ez csak olyan magánorvosos kiváltság?2016. aug. 13. 16:51
11/16 A kérdező kommentje:
Na azt meg hogy nezik h zoldul-e?
2016. aug. 13. 21:27
12/16 anonim válasza:
Pár másodperces amnioszkópia vizsgálattal
13/16 A kérdező kommentje:
Dehát akkor a nyákdugóval mi van ilyenkor? Ezt jól feldugták (bocsánat) a kép alapján tövig...
2016. aug. 13. 22:20
14/16 anonim válasza:
Szerintem kórház függő! Ha nincs probléma akkor nálunk ( debreceni klinika ) 42,heten indítanak! Mindkét lányomat 40+5 re szultem, az elso indult magátol, a 2. Nem akart. Pénteken be feküdtem OTT ra es mikor kikötöttek az infúziót megmaradt a fajas uh szultem. De pl elso lanyomat mar betöltött 40.heten indítani akartak mondván h fel van puhulva a mehszaj es egy ujjnyira nyitva vagyok. Na mondom persze! Nem engedtem :) fogadott dokim nem volt csak szülésznöm!
15/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Amnio nekem is volt. Elso lányommal 2x, másodikkal 4x csináltak! Mivel mar bő 1 es 2 ujjnyira nyitva voltam nem fajt ( inkább az utána kovetkezo kézzel tagitas.. Ami után végig vereztem szülésig :( ) felvezetnej egy vékony csövet es megvilagitjak a burkot h nem e kakilt be a baba!
16/16 anonim válasza:
Szegeden szültem, 40+6-nál kaptam egy méhszájtágítót, hogy beindíthassák a szülést, azt mondták ezt kétszer szokták megpróbálni. Szerencsére végül nem kellett másodszor próbálkozni, ezt este kaptam és másnap született a lányom.
Egyébként itt nagyon is foglalkoztak vele, mindenki nagyon kedves volt, már 40+1-nél állandóan a kórházban akartak tartani, de mivel minden rendben volt a babával, én mondtam, hogy nem szeretnék befeküdni. Végül így is 40+3-nál mentem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!