Ha túlhordom a babát és nincs fogadott orvosom, mikor indítják meg?
Figyelt kérdés
Foglalkozik ilyenkor egyáltalán vki azzal,h túlhordtam,vagy ez csak olyan magánorvosos kiváltság?2016. aug. 13. 16:51
1/16 anonim válasza:
Válaszolni sajnos nem tudok, de engem is érdekel, mert ugyanebben a helyzetben vagyok...
2/16 anonim válasza:
Gondolom jársz vizsgálatra, ott kérdezz rá, hogy mikor indítják be.
3/16 anonim válasza:
A kórházi protokolltól függ, attól függetlenül, hogy van-e orvosod, vagy nincs. Van ahol 41. és van ahol 42. hétig várnak.
4/16 anonim válasza:
Na én így voltam.Kórháza válogatja. Nálunk 41.hét, kivéve ha valami nem stimmel a vizsgálatok alatt. De ha a betöltött 41. héten sokan szülnek, vagy több betervezett császár van és a baba rendben, akkor tolják..
5/16 anonim válasza:
41+2 hetes vagyok hètfőn kell befeküdnöm nincs fogadott dokim remèlem hètfőn beindítják
6/16 anonim válasza:
Off:
Első, ott van az "Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik?" a kérdés alatt. Nyomj egy pipát, és nem leszel lepontozva, cserébe látod a válaszokat a 'figyelt kérdések' címszó alatt.
Bocsi :)
7/16 anonim válasza:
Off:
Nem spanyol viasz a dolog, de nekem most ìgy egyszerűbb volt....
8/16 anonim válasza:
Off:
Igen? Nem tudom elképzelni azt a helyzetet...
De szívesen a jóindulatot. :)
9/16 anonim válasza:
Szobatársamnak azt mondták az ügyeletes dokik, hogy megvárják a 41. hetet az indítással, de pont aznap reggelre gondolt kibújni a legény.
10/16 anonim válasza:
Az lemaradt az előzőből, hogy 39+5 hetesen bement fájásokkal, de abbamaradtak, viszont nem engedték haza. Utána minden nap nézték a magzatvizet, nehogy zöldüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!