Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nincs fogadott orvosom,...

Ha nincs fogadott orvosom, ügyeletesnél tervezem a szülést, és mondjuk túlhordom a babyt, akkor ki fektet be a kórházba, vagy mi történik?

Figyelt kérdés
Sztk-s rendelésre jártam eddig, szinte mindig más vizsgált meg, mert szabin voltak a dokik. Ha a kiírt napig nem indul meg a szülés, akkor aki aznap ott van, ő dönti el, hogy be kell feküdni? És ki indítja meg mondjuk a szülést?
2008. szept. 9. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs dokid és egyik orvos sem mondta,akkor nem fogják a kiírt napon megindítani a szülést.Ha nem indul meg aznap,akkor el fogják neked mondani,hogy meddig maradhat még benned a baba.
2008. szept. 9. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én pont így voltam,mint te,és a túlhordott nap után 2 nappal voltam nst-n,akkor azt mondta a doki hogy másnap feküdjek be,de azt nem mondta hogy miért.Befeküdtem,és még akkor éjjel jöttek a fájások,és másnapi ügyeletes dokinál szültem,és minden rendben volt.Szóval nem számított,hogy van-e dokim,vagy nincs,ugyan úgy bántak velem,mint akinek volt.Könnyű szülés kivánok.7 hetes anyuka.
2008. szept. 9. 11:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát remélem akkor nálam is valahogy így alakul a helyzet, és aki épp aznap néz nst-n, az fogja tudni hogy be kell-e feküdnöm! Nagyon köszi !
2008. szept. 9. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!