Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kihúzom a 40. hétig, hamarabb...

Kihúzom a 40. hétig, hamarabb jön vagy túlhordom, ha ezek a tüneteim?

Figyelt kérdés

Pár napja egyre sűrűbben jön elő a derékfájás, ingerlékenység és vizesedek.

38+2 hkm

2011. jún. 23. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, ez alapján nem tudni, még az is lehet. Én is pont így vagyok most, még rosszul is vagyok, alig bírok járni, erősen befeszül a hasam többször. Mégis, nem biztos, hogy előbb jön, lehet csak fronthatás, van mostanában bőven. Kitartás!
2011. jún. 23. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Mintha az én tüneteimet írtad volna le, kedves kérdező... :-) Lehet, hogy a melegfront miatt van, holnaptól viszont hidegfrontot mondanak... :-((( Mondjuk én alapból türelmetlen vagyok, de mostanában a derékfájás is gyakrabban/könnyebben megtalál, vizesedni meg mondjuk egy pár hete kezdtem, nem veszettül, de azért kényelmetlen.. :-/ Szóval ezek alapján még nem 100 %, hogy szülni fogsz, de lehet, hogy készülődik a babóca.. Ki is húzhatod akár a 40. hétig. Első baba?

36 hkm

2011. jún. 23. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Az utolsó kettő tünet nálam már vagy a 20. héttől van. Sőt az ingerlékeny régebb óta. De tény, hogy most már sokkal kevésbé vagyok türelmes.

A derékfájás is előfordul, de egyenlőre egyben vagyunk. :)

2011. jún. 24. 08:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam ezek a 35ik héttől jelen voltak és túlhordtam a fiamat,indították a szülést!
2011. jún. 24. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!