Hogy s mint szokott lenni? Illik rákérdezni a fogadott orvosra, hogy mennyit kér a szülésért vagy maguktól szokták mondani?
Az én dokim nem vállal már szülést csak terhes gondozást. Viszont van egy kollégája aki átveszi az utolsó hónapban a kismamáit ha kérik, és megfogadják. Én kértem.
Az első személyes beszélgetés végén mondtam, hogy még egy kérdésem lenne. Mennyibe is fog kerülni a szülés nála. Ő meg válaszolt hogy nincs konkrét összeg, amennyit gondolunk/tudunk adni. 40-80 között szokott kapni, de ő nem mondd fix összeget. Ennyiben maradtunk. Nem volt egyáltalán ciki.
Ő szolgáltat, te pedig szolgáltatást veszel. Mint minden szolgáltatásnak meg van az ára. A fodrásznál is megkérdezed, hogy mennyi lesz a hajvágás.
Mi szülésznőt is fogadtunk. Ott is volt személyes találkozó. Elbeszélgettünk, szimpatikus volt, majd a végén megkérdeztem mennyi is az annyi.
Nyugodtan kérdezd meg. Ez egyáltalán nem kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!