Aki irodában dolgozik és ülőmunkát végez, hányadik hétig tervezitek a munkát? A főnököm már nagyon kérdezgeti, de nem tudom így előre, hogy meddig fogom bírni. Most 28 hetes vagyok.
Én ha irodában dolgoztam volna biztos, hogy végig csinálom... Szerintem is nyugdtan mond neki a 36. hetet, ha veled meg a babával nincs gond akkor végig tudod dolgozni, nem olyan vészes a vége se(legalábbis szerintem) , mondjuk nekem nem kell hőségben végig csinálnom, de úgy is meglátod mennyire bírod a nagy meleget! Ha esetleg amikor bejön a hőség úgy érzed nem fogod bírni szólj a főnöködnek, biztos meg fogja érteni:)
És otthon nem csa a pénz miatt rosszabb lenni, hanem az unalom miatt is, hidd el, én veszélyeztetettként itthn vagyok a 11. héttől, hát nem egy leány álom!!!
37 hetes km
Tegnap töltöttem a 35. hetet. Egyelőre semmi bajom az ég világon, csak gyakrabban állok fel nyújtózkodni, meg pisilni :), szóval én is dolgozom. A főnököm nekem is kérdezgeti minden héten, meddig maradok, és én is csak annyit tudok neki mondani, hogy amíg tudok. Szerencsére az összes szabim megvan még, szóval nem kell tgyás-ra mennem, hanem szerintem majd kiveszem a szabimat az utolsó 3-4 hétre. Így addig a pénzem sem lesz kevesebb, ami nagyon nem mindegy. És ő is úgy tud számolni, hogy 1-2 hétig még tuti vagyok, hacsak nem szól közbe a Gyerek :).
Szerintem abba nem köthet bele senki, ha azt mondod, hogy maradsz amíg tudsz, mert elvileg az nekik is jó, ha minél tovább dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!