Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki irodában dolgozik és...

Aki irodában dolgozik és ülőmunkát végez, hányadik hétig tervezitek a munkát? A főnököm már nagyon kérdezgeti, de nem tudom így előre, hogy meddig fogom bírni. Most 28 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 07:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én ha irodában dolgoztam volna biztos, hogy végig csinálom... Szerintem is nyugdtan mond neki a 36. hetet, ha veled meg a babával nincs gond akkor végig tudod dolgozni, nem olyan vészes a vége se(legalábbis szerintem) , mondjuk nekem nem kell hőségben végig csinálnom, de úgy is meglátod mennyire bírod a nagy meleget! Ha esetleg amikor bejön a hőség úgy érzed nem fogod bírni szólj a főnöködnek, biztos meg fogja érteni:)

És otthon nem csa a pénz miatt rosszabb lenni, hanem az unalom miatt is, hidd el, én veszélyeztetettként itthn vagyok a 11. héttől, hát nem egy leány álom!!!

37 hetes km

2010. ápr. 19. 09:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Tegnap töltöttem a 35. hetet. Egyelőre semmi bajom az ég világon, csak gyakrabban állok fel nyújtózkodni, meg pisilni :), szóval én is dolgozom. A főnököm nekem is kérdezgeti minden héten, meddig maradok, és én is csak annyit tudok neki mondani, hogy amíg tudok. Szerencsére az összes szabim megvan még, szóval nem kell tgyás-ra mennem, hanem szerintem majd kiveszem a szabimat az utolsó 3-4 hétre. Így addig a pénzem sem lesz kevesebb, ami nagyon nem mindegy. És ő is úgy tud számolni, hogy 1-2 hétig még tuti vagyok, hacsak nem szól közbe a Gyerek :).

Szerintem abba nem köthet bele senki, ha azt mondod, hogy maradsz amíg tudsz, mert elvileg az nekik is jó, ha minél tovább dolgozol.

2010. ápr. 19. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is irodista voltam, a 35.hétig dolgoztam. Utána kivettem a szabikat, majd betegállomány. TGYÁS akkor jött, mikor már megszültem.
2010. ápr. 19. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:
34 hétig dolgoztam, onnan kivettem a maradék szabikat és TGYÁS-re mentem.
2010. ápr. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!