Butaságon pattogok, nyugtassatok meg. Az apuka megint nem tud velem jönni a vizsgálatokra. Hogy nyugodjak meg?
Nemrég írtam ki egy kérdést az apukás UH-ról, és azóta sajnos már nem aktuális. 16. heti lesz holnap és mint mindig: megint egyedül megyek. Kikészít a munkahelye, utolsó pillanatban tudja meg, hogy mégsem tud eljönni... Komolyan mondom, lassan szabadságot kell kivennie ha dokihoz akar velem jönni.
Nagyon elegem van már, hogy minden UH után telefonon kell elmesélnem, hogy mit láttam és mit éltem át. Ráadásul holnap lehet kiderül a neme is...
Az apuka akar jönni, de ha meg akarja tartani a munkahelyét, akkor muszáj alkalmazkodni.
Fél órája tudom, azóta nem tudok leállni a sírással. Tudom, hogy a hormonok okozzák és azt is, hogy millióegy nagyobb ok van a sírásra a világon. Hogy nyugodjak végre meg?
Még csak 16 hetes vagy.
Bőven van idő váltani, a három hónap próbaidővel együtt is "befértek" szülés előtt.
Én is pont 16 hetes voltam, amikor a férjem váltott.
Mondjuk ez azzal járt, hogy most nem igazán nyaralunk és sehová nem tudunk menni, csak hétvégén, de még így is nagyon megérte!
(Én meg ülök otthon a három gyerekkel terhesen. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!