Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Butaságon pattogok, nyugtassat...

Butaságon pattogok, nyugtassatok meg. Az apuka megint nem tud velem jönni a vizsgálatokra. Hogy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés

Nemrég írtam ki egy kérdést az apukás UH-ról, és azóta sajnos már nem aktuális. 16. heti lesz holnap és mint mindig: megint egyedül megyek. Kikészít a munkahelye, utolsó pillanatban tudja meg, hogy mégsem tud eljönni... Komolyan mondom, lassan szabadságot kell kivennie ha dokihoz akar velem jönni.

Nagyon elegem van már, hogy minden UH után telefonon kell elmesélnem, hogy mit láttam és mit éltem át. Ráadásul holnap lehet kiderül a neme is...

Az apuka akar jönni, de ha meg akarja tartani a munkahelyét, akkor muszáj alkalmazkodni.

Fél órája tudom, azóta nem tudok leállni a sírással. Tudom, hogy a hormonok okozzák és azt is, hogy millióegy nagyobb ok van a sírásra a világon. Hogy nyugodjak végre meg?

2016. aug. 8. 15:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Még csak 16 hetes vagy.

Bőven van idő váltani, a három hónap próbaidővel együtt is "befértek" szülés előtt.

Én is pont 16 hetes voltam, amikor a férjem váltott.

Mondjuk ez azzal járt, hogy most nem igazán nyaralunk és sehová nem tudunk menni, csak hétvégén, de még így is nagyon megérte!

(Én meg ülök otthon a három gyerekkel terhesen. :) )

2016. aug. 9. 09:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Viszont arról egy szót nem írsz, hogy anyagilag ez mennyire éri meg. Szerintem azért elég jól lehet ezzel keresni. És ha elég jól keres, meg gondolom te is dolgozol (vagy nem?!), akkor tudtok félrerakni. Ha pedig tudtok félrerakni, úgy könnyebb váltani is, ha van tartalék. Viszont fix időbeosztással, 8 órában, nem fog ennyit keresni. Az is lehet, hogy felét se ennek. Ezzel gondolom te is tisztában vagy... Én párom volt, hogy 12-13 napot is ledolgozott egymás után, mert volt egy kis extra munka hétvégére. Utána meg kezdődött a következő munkahét. Pénz is járt érte, így eszembe nem jutott ezen drámázni.
2016. aug. 9. 09:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Az előző munkahelyéhez képest jobban keres, ezért is váltott. Leírom számosítva, kíváncsi vagyok a véleményekre. Nyári hónapokban 200 ezer körül keres, télen kb. 160 ezer. Érthetően amiatt, mert ha a cég az építkezésekre fókuszál elsőként, akkor ezek száma jóval kevesebb a téli hónapokban. Az előző munkahelyén 150 ezret keresett, fix munkaidővel, viszont azóta megszerzett egy szakdiplomát (azelőtt csak az alapképesítése volt meg). Én táppénzen vagyok, úgyhogy az én bejövetelem elég minimális.
2016. aug. 9. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Mizujs? Be tudott menni végül a szülésre a Férjed?
2017. júl. 29. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!