Milyen vizsgálatokra mentél el még a gyermekvállalás előtt?
Most augusztusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, szeptemberben megyek majd nőgyógyászhoz, citológiára és megmondom neki, hogy október-november körül szeretnénk belevágni a családalapításba, így amit lehet, nézzen meg, hogy minden rendben van-e.
El akarok menni csináltatni egy teljes vérképet, valamint a fogorvosomat is meglátogatom. Femibion 800-at tervezem, hogy elkezdem szedni szeptemberben már, meg esetleg amit majd a nőgyógyász ajánl még mellé. Szerintetek nem túlzás, hogy már most kivizsgáltatok mindent, hogy fogorvos, teljes vérkép stb.? A sógornőm szerint a fele felesleges, mivel ha terhes leszek, egyébként is el kell mennem majd fogorvoshoz, valamint mindenképpen vesznek vért is, így szerinte elég a nőgyógyászati általános vizsgálat. Kicsit úgy láttam rajta, hogy szerinte túlzás, hogy előtte is el akarok menni megnézetni magam minden területen, szerintem meg elővigyázatos vagyok, és inkább most derüljön ki, ha valami nem oké, mint terhesen. Ti milyen vizsgálatokon voltatok mikor még csak tervben volt a baba? Köszi előre is! :)
Semmilyenen nem voltam. A baba meg amúgy se azonnal sikerült hanem 7 év után. Akkor hiába is mentem volna 7 évvel előtte addig akármi változhatott volna mire összejött...
17 hetes múltam de fogorvosnál gyerekkorom óta nem is voltam, nincs rá szükség mert semmi baja a fogaimnak, most is rendben van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!