Akinél benn volt az apuka UH-n az a vizsgálat elejétől bement, vagy csak a "lényegre"?
Nálam is mindig bent volt. Néha neki is volt kérdése. És pl amikor a 14. héten rákszűréshez vett a doki kenetet, akkor is bent volt. A szülést is végignézte.
Miért ne lenne bent? Együtt csináltuk végig a terhességet is.
nálunk is mindig egyből bejött, meg mindenkivel egyből bement, így bennem ez fel sem merült :) nálunk 1 helyen van a beszélgetés, utána a vizsgálat + UH
szintén magánrendelő.
sztk-ban egyedül mentem be, majd kiszóltak apukának. Lehet oda is jöhetett volna egyből, de ott csak 1x voltam, így ki sem derült.
együtt mentünk be. mondjuk a magándokihoz nem nagyon jött velem, de pont a 16. hetin ott volt, hátha megtudjuk a nemét :)
együtt bementünk, megdumáltuk a dolgokat, majd én mentem a függöny mögé, doki megvizsgált, aztán elővette az uh-ot és szólt a férjemnek, hogy jöhet :)
Kezdetektől fogva mindig bejön velem, magánrendelésekre járunk tehát mindig fizetünk ezért. Igy szoktuk meg és azért is igy járunk mert napközben ő dolgozik és ezért csak magánrendelésre tudunk együtt menni.
Jó hogy bent van mert igy ő is mindenről tud, vagy ha én valamit nem értek akkor ő ott van legalább és megérti.
18+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!