Milyen érték alatt kell legyen az egy órás vércukornak, terhességi cukorbetegség idejében?
7,8 alatt hivatalosan.
A dokik örülnek ha inkàbb csak 6 körül van,de mindenképp 7 alatt legyen.
Elsővel nekem 7.6 volt, még 2x megcsinàltattàk velem ezt a sz@rt. Ugyanez lett az eredmény, és nem voltam cukros...
Màsodikkal ismét magasabb volt,de csak 6,9. Semmi "következmény" nem volt(mondjuk biztos nem csinàltam volna meg többet akàrmennyire akarja a doki). És szintén nem voltam cukros...
Most majd kivàncsi leszek.( Nem tudom szàmìt-e de fiú,làny a sorrend.)
Az istenhegyi oldalán 2 órás értéket írnak, a kérdező 1 órás értéket kér. Ne zavarjon ám...
Mire vagy kíváncsi kérdező? Megállapított cukorbetegseg esetén, diétás étkezés után mennyinek kell lennie? Ez a kérdés? Vagy a terheléses vizsgálatra vagy kíváncsi.
Próbálom kicsit másképp megfogalmazni. Ha valakinek megvolt a terheléses vércukor vizsgálata és kiderült, hogy tartania kell a diétát (legyen az napi:160gCh, 180gCh...).
A mindennapi étkezést követő egy órás stix ellenőrzés során milyen érték alatt kell tartania a vércukor szintjét? 6 mmol/l vagy 7 mmol/l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!