Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedülálló, egyedül maradt...

Egyedülálló, egyedül maradt kismamik! Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok, hogy nincs kihez bújni, nincs aki azért úgy veled van,és szeret... és szex nélkül?? Mivel kötitek le az időtöket??
2010. ápr. 18. 12:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%

Én csak annyit szeretnék kedves vélemény nyilvánító hozzátenni, hogy most boldog házasságban élsz, amire nyilvánvalóan büszke vagy ahogy írtál róla. De mi van ha a szeretett férjed egy nap úgy jön haza, hogy nem szeret tovább. Talált valaki mást és abba szerelmes...

Nekem minden tiszteletem azoké az anyáké akik nem az abortuszt választották és egyedül is vállalják a megpróbáltatásokat. Nekem egy nagyon kedves barátnőm eltitkolta a terhességét a ritkán látott de egyébként rendes ember barátjától. A srác nagyon sokkolva volt mikor megtudta apa lett...azóta sem tudta megemészteni. Ilyen is van. A barátnőm meg félt, hogy nem egyezik bele a srác a váratlan jövevény érkezésébe...Nem lehet senkit megítélni, mindannyian követünk el hibát - persze téged kivéve kedves negatív vélemény író.

Mellesleg én is boldog házasságban élek és a 14. hétben vagyok. Rendezetten élek, munkám van ahova visszavárnak szülés után. De soha nem ítélnék meg senkit ez az oldal nem azért van.

2010. ápr. 21. 13:03
 22/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

13 hónapos a kislányom,a terhesség elejétől egyedül vagyok.Amikor megszületett megígértem,hogy lesz apukája,hogy normális családban éljen!Már lezártam a múltat,de még nem állok készen egy új kapcsolatra.

A legrosszabb,hogy a drágám tiszta apja!De akkor is imádom!

2010. ápr. 21. 22:04
 23/26 A kérdező kommentje:
Így van őt is bármikor elhagyhatják, úgy mint bárki mást... Tényleg így megítélni... Amúgy gratula mindenkinek a babához:) Utolsó, megértelek, de biztos fogsz találni egy normális embert!!Ha van kedved mesélhetnél bővebben! Sok sikert mindenkinek!!!!
2010. ápr. 22. 11:54
 24/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kedves Kérdező!Ez az én "valóságsztorim"!

A lányom apja egy alkoholista,gépes sz.r!Az ember szót hanyagolnám az ő jellemzéséből!

Nem tudom,hogy sikerült beleszeretnem,nem tudom,hogy hogy nem láttam semmi rosszat,ha láttam is miért hagytam magam átverni!

Tudtam,hogy problémái vannak az itallal,cigivel,játékgépekkel!Én úgy gondoltam,sőt hittem,hogy én majd kirántom onnan!Elvittem orvoshoz,persze ezt csak én akartam,de akkor nem figyeltem erre sem!2 évig se veled,se nélküledet játszottunk.Meglopott,megalázott,megvert.Fizetés másnapján mindig ez volt.4 nap múlva,pedig így szeretlek és megbántam,szedem a gyógyszert,nézd itt előtted veszem be!Aztán a lakásom felújítása közben(mindent én fizettem)bekopogtatott a kicsim.Tudta,hogy babánk lesz,a fizetését elitta.Elküldtem.Kétszer eljött velem orvoshoz,hogy fizeti a felét,de nem sikerült odaadnia a pénzt!

3 hetesen és 4 hónaposan látta a kicsit,semmit nem hozott neki!Nem akartam,hogy szerepeljen,mint apa,ezért képzelt apa van bejegyezve a lányom anyakönyvében!

Mindig zaklat!Éjszaka hívogat!Azt sem tudta,hogy mikor van a gyerek szülinapja,de aznap is hivogatott!Általában lerakom,de aznap elmondtam,hogy egy kicsinek ma fényes napja van!Bedobott a postaládámba egy koszos könyvet és egy képeslapot,amit más írt!

Szeretem a kislányom és nem engedem,hogy megismerje az apját!Amikor elég érett lesz rá,elmondom a történetet és megmondom az apja nevét!

Amiért számomra ő nem ember az az,hogy soha egyetlen percig sem küzdött a kislányért!

2010. ápr. 22. 15:15
 25/26 A kérdező kommentje:
Szia utolsó!! Szörnyű helyzet... Az én picim apja is ezt csinálja. Igaz gépezésről nem tudok, "csak" leissza magát a sárga földig.Sőt hallottam olyat is, hogy a szüleit is meglopta nem kevés pénzzel... Hogy lehet ilyen képzelt apát beiratni?? MIkor volt ez ha megkérdezhetem? Nagyon sok erőt kívánok neked és minden hasonló helyzetben lévőnek!
2010. ápr. 22. 16:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha nem vállalja a picit és te sem akarsz pereskedni,akkor a gyámhatóság behívat,hogy rendezd a családi körülményeit!Nálunk ez szülés után 1 hónappal volt.Ott elmondják a lehetőségeket.Én ezt választottam!Így nem zaklathat,mert semmi köze a kicsihez!A lányom 13 hónapos.
2010. ápr. 22. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!