Egyedülálló, egyedül maradt kismamik! Hogy érzitek magatokat?
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok. ugyan én még csak 18 hetes vagyok, igazából nem tudom, hogy fogom ezt egyedül végig csinálni. Bár már jobb, mint pár héttel ez előtt. Mért ment el a párotok? Első baba? Hány évesek vagytok?
3. babaval vagyok a 31.heten fel eve egyedül.De mar nem szomorkodok.Inkabb lefoglalom magunkat a baratnöimmel,haztartassal stb.
Csajok!Minden rendbe fog jönni körülöttünk ez tutti.Csak 1 kis türelem... :)
Bocs,hogy beleszólok csajok,de nem lett volna egyszerűbb védekezni?Ilyen idiótáknak ki szül gyereket?
Hogy örült neki...hát tini duma,aztán lelép.Így szokott lenni.
Pontozzatok le nyugodtan,de nem most kéne itt egymás sebeit nyalogatni hanem józan ésszel gondolkodni,és venni egy csomag gumit,mint az ilyen pasiknak gyereket vállalni.
Van,aki azt hiszi a psit megfoghatja,ha terhes lesz.Nagyot téved.
Bocsika mégegyszer,de tudjátok kettőn áll a vásár,nem mindíg a pasi a hibás,mert a nő is megtanulhatna védekezni,ha meg akarja a babát akkor nem kell utána sírni,hogy elhagyott a tini barátom.
Akit pedíg a férje hagyott el,ráadásul nem első baba és házasok voltak,na arról meg az a véleményem,hogy itt már nem tini fellángolásról van szó,és az ilyen pasit elítélem,hiszen most a családja mellett lenne a helye.Nem tudom az okokat,de biztos mindennek meg van a miértje...Válni is lehet,de akkor nem kell bevállalni még egy gyereket az amúgy sem rózsás családi helyzetbe.
Ilyenkor persze már késő,lehet szidni a pasit a nőt,de mindketten ludasak.Csak szegény gyerekek isszák az egésznek a levét.
Sose lennék ilyen meggondolatlan és felelőtlen,hogy a nagy semmibe gyereket szüljek.
Amúgy boldog házasságban élek van kettő gyönyörű gyermekem és most várom a harmadikat.
Utolsó, kicsit a stílusodon finomíthatnál, mint több gyermekes anyuka! Legyél anyukásabb, együttérzőbb, empatikusabb! Ezeknek a hölgyeknek nem a kioktatásodra, hanem szeretetre és reménységre van most szüksége, akárhogy is alakult a sorsuk. Amúgy sem téged és nem is engem kérdeztek, hanem azt, aki hasonló helyzetben van, mint ők.
Hajrá lányok, fel a fejjel! Lehet egy év múlva már ti is boldog apukák mellett fogtok feszíteni biztonságban!
Nekem most 9 hónapos a kisfiam! 6 hetes terhes voltam mikor az apja itt hagyott! Nagyon nehéz egyedül,de ha megszületik a babád már mindig egyre könnyebb lesz!
Nagyon sokat szenvedtem én is,de ahogy nő a kisfiam napról napra könnyebb! Az idő begyógyitja a sebeket!
Kitartást kivánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!