Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedülálló, egyedül maradt...

Egyedülálló, egyedül maradt kismamik! Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok, hogy nincs kihez bújni, nincs aki azért úgy veled van,és szeret... és szex nélkül?? Mivel kötitek le az időtöket??
2010. ápr. 18. 12:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Csajok, ne bánkódjatok, örüljetek a csodátoknak!!!! :D

Nehéz egyedül, de ha kinyílik a kis értelme, rájöttök, hogy milyen jó helyen vagytok! :D

Gondoljatok erre, pasitok meg úgyis lesz, ha nem is most de később biztosan.

És élvezzétek ki amíg lehet, hamar eltelik az a 2-3év.

Sok erőt és kitartást!

2010. ápr. 20. 13:11
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Kitartást kívánok minden egyedűl álló anyukának-anyuka jelőltnek!Fel a fejjel,akkor lesztek a legboldogabbak,ha a babátokat a kezetekben tartjátok:)

Jó baba várást és jó babázást kívánok nektek!

2010. ápr. 20. 13:41
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok egyedül élő kismamák!!!Csúnya dolog amit tett veletek az ugymond "apucik".De annyira fel nézek az olyan édesanyákra kik egyedül nevelgetik csemetéjüket.Arra még főképp ha rá lel egy másik szerelem és a férfi ugy elfogadja a gyermeket ugy mintha a sajátja lenne!!!A legjobbakat kivánom lányok,ezerszer jobb apucit találtok csemetéiteknek!
2010. ápr. 20. 13:56
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás lányok! Sajnos én is tapasztaltam milyen egyedülálló anyukának lenni,pár éve 2 kislánnyal maradtam egyedül,de a lányok kárpótóltak mindent,sőt még időm se engedett szomorkodni.Aztán megismertem életem párját immár 3 éve,aki a lányokat sajátjaként szereti,neveli és most 1 hete született a mi kis közös angyalkánk.Minden egyedülálló anyukának szivből kivánom,hogy megtalálja az igazi párját és együtt neveljék gyermeküket szeretetben,boldogságban!!!
2010. ápr. 20. 14:44
 15/26 anonim ***** válasza:

12:19-es! Ez nem korhoz kötött,h kismamaként elhagynak! Az én gyerekem apja 36 éves volt mikor itt hagyott!

A kor semmit nem számit!

2010. ápr. 20. 16:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

12:54-es vagyok! Még azt leirnám,h nekem 4 hónapja van már párom! Boldogok vagyunk,szereti a gyereket!

Én is ugy gondoltam miután megszületett,h majd éveket várok a kapcsolattal,de higgyétek el sokkal könnyebb ilyen pici gyerekkel kapcsolatot kialakitani,mint pár évesen! Igy a baba ebben nő fel! Ha van lehetőségetek ismerkedjetek a pici baba mellett is,mert könnyebben elfogadja bárki,mint később!

Az előitéletekkel meg nem kell foglalkozni! Mindenki élje a saját életét!

2010. ápr. 20. 16:06
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszoló vagyok, és nem értek egyett 1 pár válaszolóval, Ti nem láttok bele hogy mi történik akkor minek kell ítélkezni? Arról végképp nem tehetek hogy a férjem 2 év szenvedés a babáért... és elhagy minket egy másik nő miatt. És ez nem korhoz kötött, ismerek olyat aki 33 évesen elhagyta a gyerekét és nem is egy ilyen történik...
2010. ápr. 20. 16:09
 18/26 anonim ***** válasza:
Szia.Bár én nem vagyok egyedülálló anya,de biztos nem lehet könnyű.Tanácsot sem tudok adni,hiszen ilyen helyzetbe még nem voltam.De ahogy előttem is irták páran,kitartás!!!!És hidd el ha a kisbabád a kezedben tartod majd,az minden rosszat elfeledtett majd.
2010. ápr. 20. 16:54
 19/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! nagyon aranyosak vagytok, köszi mindenkinek a bíztatást, énis abban reménykedem, hogy találok majd egy normális párt, aki elfogad úgy ahogy vagyunk. Annak meg nem köszi, aki beszólogatott. Igenis felelős döntést hoztam, és fontosabb a pici lányom bárminél. Vagy inkább mentem volna abortuszra????? Hát kösz nem! Nekem így is nagy csoda a picúr, akármi is legyen, és nem foglalkozom a magadfajtákkal. Többieknek akik velem hasonló helyzetben vannak, nagyon sok boldogságot, és kitartást kívánok!!! Ha van kedve bárkinek, írhat privit is!! Üdv
2010. ápr. 20. 18:01
 20/26 anonim ***** válasza:

így van, 13:11 vagyok, gondolj arra, hogy neked egyáltalán lehet-lesz gyermeked, és nem kell kínlódnod a beültetéssel, hormonkezeléssel, egyéb lelki bajokkal.

Sok boldogságot még egyszer!

2010. ápr. 20. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!