Egyedülálló két gyermekét egyedül nevelő anyuka van itt? Tanácsot szeretnék kérni.
Én egyedül neveltem fel a két gyermekemet (soha semmit nem kaptak az apjuktól). 17000 Ft gyerektartást kaptam. Szigorú beosztással jutott mindenre. A gyerekek tisztességes iskolába jártak és nagyon jól tanultak.
Én is sokat gondolkodtam, mielőtt elhatározásra jutottam, de úgy gondoltam, hogy egy rossz házasságban felnövő gyerek sem lehet boldog, kiegyensúlyozott. A férjem nem is az a típus volt, aki ne a gyerekek előtt kezdte volna veszekedést provokálni. A házasság ideje alatt is csak magamra számíthattam. Saját (nem közös) lakásban éltünk.
Gondold meg jól, beszéljétek meg a problémákat és ha annyira menthetetlennek érzed a házasságodat, akkor lépj.
Menni fog.
Szia!
Megkérdezhetem, hogy miért válnál? Nekem is gyakran eszembe jut a gondolat, de van egy kicsi gyerekem, meg van 1 a pocakomban, és nem vagyok az a bevállalós...
Én is egyedül neveltem sokáig a 2 gyermekemet. Háát, nem könnyű, DE nyugodt, boldog időszak volt az életünkben.
Minden megoldható. És a béke a legfontosabb, hogy kiegyensúlyozott szülővel nőjenek fel. Szerintem. Jobb külön nyugalomban, összehúzott nadrágszíjjal, mint jobb létben, de veszekedések között.
Tanácsolni nem tanácsolhatunk semmit, nem ismerünk Titeket. Neked kell érezni, hogy mi a gyerkőcök érdeke, hogy lenne jobb Nekik, mennyire gáz így együtt. A boldog anya kincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!