Bármitől lehet, ahhoz ismernünk kéne téged, hogy erre válaszolni tudjunk. Talán éretlen vagy még rá, talán csak a hormonok, talán egy kis átmeneti ijedtség, ami elmúlik. A legtöbb nőnek elmúlik, ne aggódj.
2016. júl. 31. 11:50
3/11 anonim válasza:
Gáznak nem mondanám, csak furának. De szerintem a hormonok szórakoznak veled, vagy ha ez az első terhességed, előtte nyilván szabadabban éltél és most beparáztál, hogy ennek egy időre vége. Biztos van még pár hónapod, hogy fejben helyre rakd a dolgokat. Ha már ott van a hasadban, inkább koncentrálj rá és a vele közös életre.
2016. júl. 31. 11:57
4/11 anonim válasza:
A hormonváltozás miatt van rossz a közérzted gondolom és buta gondolataid vannak el fog múlni.Viszont neked is akarni kell végül is egy kisbabát nem szabad szomorúan várni,képzeld mennyi örömöt ad majd ha átölel majd és azt mondja anya szeretlek.
2016. júl. 31. 12:23
5/11 anonim válasza:
ELÉG GÁZ!! Ha elvetéltél volna korábban,és halva kellett volna megszülnöd,biztos nem igy látnád.Örülj neki!!! MERT SZERENCSÉS VAGY,Hogy BABÁVAL ÁLD MEG A SORS!!!
2016. júl. 31. 13:43
6/11 anonim válasza:
Majd fogsz :) Nekem kellett 3 hónap mire feldolgoztam a dolgot, addig vegyes érzéseim voltak. Nekem még olyan gondolatom is volt, h visszacsinálnám az egészet... Most meg már alig várom h a karomban tartsam a kisfiamat! :) A hormonok megkutyulják a dolgokat, de hidd el máshogy fogsz majd gondolkodni, főleg amikor megmozdul és tudatosul benned h egy csoda történt veled, mégha ezt most nem is így érzed. Kitartás! :)
29 hetes kismama
2016. júl. 31. 14:02
7/11 anonim válasza:
Jesszusom, 5-ös válaszoló! Sajnálom, hogy szar az életed, de azért nem kell így kikelned magadból.
Kedves kérdező! A gyerekvállalás nem csak napfény és boldogság, persze, hogy negatív érzések is jóhetnek.
De, vállaltátok, nőjetek fel a feladathoz. Boldog babavárást!
2016. júl. 31. 18:48
8/11 anonim válasza:
Kedves 7-es válaszoló, nem "szar az élete" az öteös válaszolónak, hanem nyilván begyűjtött már némi tapasztalatot az életben, amely után úgy érzi, hogy az ember hasában fejlődő élet értékes. Ne szóld le őt, hiszen könnyen fordulhat úgy, hogy neked is kijut ilyesfajta tapasztalat.Sajnos.
Kérdező! A terhességi hormonok játéka az egész. Az ember sokszor érzi magát egyszer fenn, egyszer lenn. Hidd el, amint meglátod a baba UH képét, azonnal bele fogsz szeretni, és alig fogod várni, hogy majd a karodban tartsd.
2016. aug. 1. 06:31
9/11 anonim válasza:
Sziasztok! Az 5- ös válaszoló vagyok! Nincs szar életem ! Egyszerűen csak nem értem,hogy miért kell ilyen kérdéseket kiírni.Még akkor is ha valóban így érzi valaki! Egy baba,egy ember élet nem egyenlő azzal,hogy vettem egy cipőt,de már nem annyira tetszik.Vannak nők,akik Mindent megtesznek azért,hogy gyermekük legyen..és vannak akik,örülhetnének de Á,inkább már annyira nem is!! Sajnos én átéltem egy magzat elvesztését.Ne haragudjatok de talán ezért érintett ez meg Ennyire!! kedves kérdező!! Örülj a picikédnek.És bízz benne,hogy csak a hormonok teszik veled ezt az érzést!! Hidd el Nagyon szerencsés vagy!!! ÉS amikor megszületik elfelejted az összes negatív érzést ( remélhetőleg) Boldog babavárást!!
2016. aug. 1. 07:40
10/11 anonim válasza:
Nekwm is elegge vegyes es negativ erzesim is voltak. Es akik terhesek mindnek volt ilyen akiket ismerek. Hatalmas valtozas ez, fizikailag, erzelmileg es mindenhogyan. A hormonok bizony ezt is okozzak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!