Szombatra van a nem vart napom.25os tesztel tesztelhetek majd? Vagy inkabb vegyek tizes erossegut. Ne bantsatok kerlek. Vagyom nagyon a babara mar.
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 12:13
1/10 anonim válasza:
Vegye Facelle tesztet mindenhol dicsérik es enis imádom soha de soha nem okozott csalódást
Nagyon érzékeny tesztek meg a 25 ős tesztje kimutatta a terhességet es a másik drágább meg nem szinten 25 ős
Egy vizeletbol csináltam mind a kettőt
:) es egyáltalán nem drága 600.-
2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2016. máj. 26. 12:23
3/10 anonim válasza:
Én is a facelle-t ajánlom, sosem mutatott téves eredményt.
Mindig tartok itthon, bár én várom, két gyerek után...
Drukkolok!
4/10 anonim válasza:
Facelle vizeletsugarasat vegyél! Nekem az ugyan abból a pisiből sokkal-sokkal erősebb lett, mint az elvileg érzékenyebb 10-es One Step (Vaterás).
5/10 A kérdező kommentje:
One minute es hcg line meg xepilem vn itthon. De majd akk veszek facellet is. Holnap reggel tesztelnek. Ugy erzem van eselyem. Renelem nem csak bekepzelem magamnak :(
2016. máj. 26. 12:46
6/10 anonim válasza:
Nekem x épül volt amúgy ami nem mutatta ki de attól Donald meg hátha
7/10 anonim válasza:
Szia! Én vasárnapra nem várom még nem mertem tesztet csinálni!!
8/10 Melody0529 válasza:
Szia!
Én előző hét vasárnapra vagy hétfőre (05. 22-23.) nem vártam.
Szombat reggel első pisiből lett pozitív a tesztem :)
Facelle, 25-ös erősségű, Rossmannban kapható.
9/10 anonim válasza:
A one minute is nagyon jó, hasonló, mint a facelle, 2 nappal hamarabb mutatta!
10/10 A kérdező kommentje:
Meglatom hogy alakul a holnap reggelem. Nagyon szeretnek ket csikot latni :)))
2016. máj. 26. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!