Most megijedtem! Nekem is ilyen lesz a hasam?
Nekem is ilyen a hasam, plasztikai műtétre fogok vele menni 3 év múlva.
Átlagos testalkatú vagyok, nem híztam semmit a terhesség alatt (csak annyit amennyi a szüléssel le is ment) , egészségesen táplálkoztam, mozogtam és már 12 hetesen elkezdtem kenni naponta 2x a pocakom. Hasleszorítót is használtam szülés után. Átlagos súlyú babám született és egy :)
Az utolsó hétben repedt végig az egész és egy teljesen rugalmatlan kinyúlt kötényszerű ráncos repedt bőr van a korábban kockás hasam helyén. Én mindent megtettem, hogy ne így legyen, de a genetika győzött :(
Azt tudom tanácsolni, hogy kend 2 féle krémmel reggel és este (a combod és a popsid is), próbálj meg nem nagyon hízni stb, minden amit már előttem is írtak! Remélem neked több szerencséd lesz!
Már ne haragudj meg nem bántani akarlak de tényleg ez most a legnagyobb problémád?! Mert akkor én nagyon irigyellek. Pedig én elég fiatal vagyok 21 éves, nekem is megfordult a fejemben, hogy lehet,hogy malacka bálna testem lesz, de a férjem imád úgy ahogy vagyok és eszébe sem jutna, hogy emiatt bármit is szóljon. Ez persze nem azt jelenti, hogy akkor én most nem vagyok nő hanem csak egy "ellős tehén" csak egyszerűen akartuk a babát és már lelkileg rákészültem, hogy ágyő feszes popó csinos cickó, mert most anyuka leszek, és nekem igenis a baba az első és vakon.Ha meglesz és egészséges akkor utána eljárok tornázni a csajokkal. Addig is figyelek a táplálkozásra de ez tényleg a géneken múlik.
Bocsi, hogy hosszúra sikerült csak nem értem, hogy ez miért okoz gondot. Ha valaki előre megmondja tutir,hogy igen anyuka önnek kötényhasa lesz bármit csinál vele, akkor nem kell a babó??Nem értelek. Szerintem tényleg ráérsz még ezen parázni. Kívánom, hogy csinibb legyél mint,most vagy!!De tényleg!
Boldog babavárást.
18:22-es lógó hasú vagyok :)
Nem tudom miért bántjátok a kérdezőt páran. Sehol nem írta, hogy ez a legnagyobb problémája, de ettől még érdekelheti!
Különféle kérdéseket írnak ki az anyukák, én legutóbb azt kérdeztem, hogy hogyan lehet almából és csokinyusziból sütit csinálni és nem ez volt a legnagyobb problémám, hanem éppen akkor ez a kérdés fogalmazódott meg bennem, mert sütni akartam valamit. Ez nem azt jelenti, hogy semmi más nem érdekel a világon vagy nincs más bajom.
Felháborító, hogy úgy állítjátok be a kérdezőt, mint egy h.lye libát, akit csak a külseje érdekli!
Egyébként meg egy első babás kismamának igenis sokkoló lehet egy ilyen kép, ha eddig még nem látott ilyet!
Terhességi hormonok negatív hatásairól nem sokat hallottam de....itt egy élő példa.Kedves kérdező szerintem higgadj le kicsit:D
A "példa anyuka" nem bántott egy szóval sem.Sőt jót kívánt neked, erre te lehülyézed és káromkodsz:D Elég szomorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!