Nagyon megijedtem az előbb, a férjem megbotlott, nekiesett a szekrénynek, és azt hittem ráesik, a hasam hirtelen összerándult, és rámjött a sirás, ez árthat a babának? 31hetes vagyok
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 09:29
2/6 anonim válasza:
Szia!
Nyugodj meg csak nagyon meg ijedtél, de remélem semmi baj nem történt!
Kicsit pihenj le, hogy megnyugodj!
Jó egészséget!
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem, csak megszeppen egy picit. Én 28 hetes voltam, mikor vizsgálatról hazafelé menet átrohant előttünk egy kutya. Elütöttük, borzalmasan kiborultam, remegtem, szédültem, kiesett a telefon a kezemből, mikor az állatorvost hívtam. Bevittük az állatorvoshoz, megműtötték, és szerencsére életben maradt. Egész nap mocorgott a picúr a hasamban, de baleset után alig mozdult. Szerencsére volt itthon szívhang hallgatónk, így tudtuk, hogy rendben van. Csak este, mikor egy kád vízban sikerült ellazulnom indult be újra. Nem lesz baj, ne aggódj!
4/6 anonim válasza:
Nyugi nem lesz baj!Csak megijedtél.Én kb.nnyi idős terhesen estem hasra(kutya kergetés,hogy ne fogja meg a pipit)és a pocak előre huzott ahogy megindultam hogy futok:-DSemmi bajunk nem lett!Egészséges lánykám lett,igaz én is féltem hogy nem-e megüttem,de a női test egy csoda,megvédte!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,már megnyugodtam,csak ahogy hirtelen összerándult a pocakom,az is megrémisztet,nem éreztem még ilyet.Kicsit lefeküdtem,kezd mocorogni a babám.
2010. márc. 17. 09:51
6/6 anonim válasza:
Én is estem el úgy 4 hónapos terhesen, ónos eső után, tükör jégen, szerencsére fenékre ültem és nem hasra estem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!