Most megijedtem! Nekem is ilyen lesz a hasam?
Szerintem ez egyéni dolog. Én pl. össz 8 kilót híztam a terhesség alatt, tornáztam amíg lehetett, mégis megynúlt a bőr a köldököm alatt.
Ráadásul ez terhesség után tornával se ment(megy) vissza, csak a plasztika segít rajta.
Nem tudom abban a műsorban mennyire volt durva a nőci hasa, de nekem se egy szép látvány. :((
Barátnőm 30 kilót hízott mindkét ygerekével és sehol egy csík és a hasa is visszament szépen szinte alig más mint terhessége előtt. Szóval GÉNEK nagyrészt.
Szia!
Én nem láttam a műsort,de gondolom a terhességi csíkokról beszélsz.
Ez is alkati kérdés szerintem.Az első terhességemnél 16 kg-ot híztam(51kg-al kezdtem a terhességemet),lettek csíkjaim,de azt hozzá kell tennem,hogy semmivel nem krémeztem a hasam.Ahhoz képest csak a bugyi vonal felett és kevés csíkom lett és a combomnál alakult ki néhány.A második terhességemnél 6 kg-ot híztam és nem lettek új csíkjaim,pedig akkor sem kenegettem semmivel a pocakomat.(nyugodtan felvehettem akár a bikinimet is nyáron,mert nem csúnya a bőröm)Most 62.5 kg vagyok és 38 hetes terhes,új csíkok nélkül.(egyenlőre)Vagy csak nem látszik még.
Ha félsz a csíkoktól,stríáktól,krémezd a melledet és a combodat meg persze a pocakodat is,vagy olajozd.
Utolsó vagyok.Kicsit elhúzódott a válaszom,mert a 3 éves kislányom is segített írni:)
Már vissza olvasva látom,hogy nem a csíkokról beszélsz.Nekem nem lett nyúlott a köldökömnél sem a hasam,tuti,hogy alkati kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!