Ezen ti is megbántódtatok volna vagy én vagyok túlérzékeny?
előzményként röviden, tegnap egész nap jöttem-mentem, reggel orvosnál voltam, aztán nagybevásárlás, utána még bementünk a gyerekkel a játszótérre, majd a kertben fociztunk kicsit, feljöttünk, ebédeltünk, majd piacra elszaladtunk, utána megfőztem 2 napra és gombócot csináltam, jó macerás volt. mindeközben már férjem is itthon volt, borotválkozott, hajat nyírt, számítógépezett, tvzett, pihent
este 9kor fektettem le a gyereket és ültem le végre reggel óta. akkor éreztem, hogy nagyon fáj a derekam, 39 hetes vagyok, sok volt a tegnapi...
kértem férjemet, hogy nyomkodja már meg a hátam mert nagyon fáj, erre ököllel elkezdte nyomni a gerincemet erőből én meg persze visítottam, azt hittem lebénulok, erre kiakadt, hogy idézem: "ő nem bír egy olimpiai vízilabdázó méretű hátat masszírozni!"
én azóta el-el sírom magamat, nem is híztam sokat, 68kiló vagyok a 170centimhez, de ha sokat híztam volna is, hogy mondhat ilyen? szerinte mártírkodom és "miért ne mondhatná, hogy k*a nagy vagyok"? :(
ez nektek hogy esett volna?
ne csináljátok már :D
szerintem paraszt volt a férjem, szerinte simán belefért. ezért kérdeztem, nagyon megbántott! ti leírtátok, hogy szerintetek is bunkó volt (bár volt akinek ez belefért volna), aztán jöttek a válaszok, hogy ilyen embernek miért szülök aki soha semmit nem csinál, stb. én erre reagáltam, hogy nem ilyen ember, egyébként sokat segít, kiveszi a részét, na de a beszólás volt a kérdés, nem az, hogy egyébként mi hogy élünk. érted?
nincs gond közöttünk, de ez a beszólás nekem nagyon durva volt, azóta se szólok hozzá, nem tudom ezt lenyelni.
utolsó, azért írtam a szeretkezést, mert a beszólásából nekem nem az jön le, hogy kívánatos lennék. szeretkezni meg nyilván akkor szeretkeznek az emberek mikor kívánják egymást.
8 év házasság alatt egy rossz szót nem kaptam, voltam már terhes, akkor se bántott az alakom miatt, ezért is esett ennyire rosszul.
Bár ez már régebbi hozzászólás, de az ilyen férj nem férj és nem férfi.
Tudod, kedves kérdező, és másik valaki, akit és mamutnak hív a férje, pláne, másállapotban, és pláne, egy terhesen is csak 68 kilós nőt, belegondolok, vajon mennyire tekintik embernek az olyasféléket, mint én, aki 106 kilóval mentem ikreket szülni, a férjem soha nem bántott, most is 86 kiló vagyok, nehezebb, mint ő, de soha nem mondana ilyet, hogy vizilabdázó méretű hát és krvnagy, és hasonlók. Szeret ahogy vagyok, és vigyáz ránk, és nincsenek olyan titkos fóbiái, hogy ha nem törékeny egy nő, akkor neki nincs hatalma és már nem férfi - mertugye, ez áll az ilyen soványságimádat mögött sokszor.
Ez az egész nem más itt, mint verbális megalázás, ezen nem lehet nevetni.
Ilyen embernek nem való család, társ, menjen az ötvenkilós ribikhez, potyogtassa a gcijét, aztán majd ha terhesek lesznek azok is, mondja el nekik, hogy "mekkora ronda állatok" lettek - amit egyébként ő csinált belőlük.
Kedves Kérdező, nem csodálkoznék, ha már elvált nő lennél, ilyen szemét szövegű pasassal nem lehet boldogság az élet.
Asszonyok, ismerjétek már magatokat annyira, hogy nem hagyjátok, hogy a másik a károtokra viccelődjön és kénytelenek lennétek még magatokra is venni, hát persze, maga dolga mindenkinek. Nekem ez kicsapná a biztosítékot és ilyen emberrel meggondolnám, mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!