Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Összekaptam a párommal, sokat...

Összekaptam a párommal, sokat idegeskedtem és nagyon sírtam. Ugye nem ártok a bébimnek? Megfogadtam, máskor inkább sétálok egy kört és nem vitatkozom, de túlérzékeny vagyok mostanság.19km

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Hülye párod,aki téged ilyenkor idegesít...
2009. dec. 10. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi is párszor összekaptunk már és mindig sírok,nagyon tudom sajnálni magam:S

Sajnos azt kell mondjam hogy ilyenkor a babám nagyon rugdos,szerintem érzi ha "baj" van,ha másból nem is akkor a sírás közben benned felszabadult hormonokból vagy tudom is én milyen anyagokból amik hatnak a babára is.

Azt szokták mondani:"idegbeteg anyuka,idegbeteg kisbaba"

Én próbálok ilyenkor nem törödni a vita tárgyával,hisz baba fontosabb most!

Kitartás,nyugi!

24 hetes kismama.

2009. dec. 10. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon merész az, aki egy "hormon-túltengett" kismamit felidegesít!(-: Próbálj meg ilyenkor tényleg sétálni vagy valamivel nyugodtabb hangulatba hozni magad(én mosogatni szoktam, vagy valamit elkezdek pakolászni...), mert a baba megérzi a feszültségedet. Teljesen normális, hogy túl érzékeny vagy, de amikor ez az érzékenység ki akar belőled törni, gondolj arra, hogy csak a hormonok okozzák és egy kicsit kontrollálni kell. Szegény fiúknak sem lehet könnyű mindig mellettünk(-:
2009. dec. 11. 06:34
 4/4 anonim ***** válasza:
A terhességem alatt mi is többször összekaptunk, sőt, volt hogy kiabáltam is vele (a hormonok csodái) kijött a feszültség, és jobban éreztem magam. Szegény kisfiam volt hogy ezerrel rúgkapált (ő is mondta a magáét), vagy teljesen csendben volt:) Most még alszik, nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott gyerek, a pocakos viták ellenére is. Ne aggódj emiatt, egy párkapcsolatban nem lehet vita nélkül lenni 9 hónapig, add ki a feszültséget, attól megkönnyebbülsz, a babának meg nem fog ártani. Gondolom nem ordibáltok egymással minden nap:)
2009. dec. 11. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!