5-6 hetes tehes lehetek most (sokat idegeskedtem egy tragédia miatt) szokott görcsölni a hasam menstruációs görcshöz hasonlítható. Van esély hogy megmarad a baba egészségesen?
szia,
Persze, ez természetes fájdalom.
Mindenkinek van enyhe mensis görcse. Azért van mert nő a méhed.
1-2 hét múlva keresd fel a dokidat egy UH miatt.
gratula a babócához...:)
nekem ennyi idősen folyamatosan voltak mensi szerű görcseim és még mostanában is előforul. ez teljesen természetes. ahogy az első hozzászóló is írta, nyúlnak a szalagok, tágul a méhed. ne aggódj, nem lesz a babának semmi baja.
boldog babavárást!
11 hetes kismama
Nekem is mensi görcseim voltak a + tesztet követően folyamatosan kb. 2 hétig, aztán elmúlt és csak nagyon ritkán tért vissza. Nagyjából a mensi idején vannak ilyen görcseim, ez teljesen normális, az orvosom megnyugtatott. Addig nincs baj, amíg nem vérzik vagy iszonyatosan nem görcsöl.
Ahogy az előttem válaszolók írták, nyúlnak a méhszalagok ahogy tágul a méh, ezek a szúrkák, görcsök sokáig lesznek még.
Ne aggódj, nem lesz baj, próbálj megnyugodni.
Minden jót!
Természetesek a kisebb görcsök,nem kell megijedni.
Persze,ha nagyon görcsölsz akkor menj orvoshoz.
Próbálj ne idegeskedni,tudom ez nem könnyű.
Én harmadik kisbabámmal a terhes tesztet apukám halálos ágya mellett csináltam meg,de akkor már olyan rosszul volt,hogy nem is tudtam neki elmondani az unokája jöttének hírét.
Képzelheted milyen idegállapotban voltam akkoriban.
Most 4 hónapos a kicsim,de semmi baja hála Istennek.
Nyugodt,kiegyensúlyozott gyönyörű baba.
Gratulálok a babádhoz neked is.
úr Isten!
a kisbabádnak az apukája!!!!!!!!!!
jézusom!elsem tudom képzelni min mész most keresztül!nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!
ő tudta hogy apuka lesz????????????????????tényleg öszinte részvétem!
és megkérdezhetem hogy mikor történt?és baleset érte vagy betegvolt?
őszonte részvétem
a kérdésedre válaszolva nemlesz semmi baja a babádnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!