Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes tehes lehetek most...

5-6 hetes tehes lehetek most (sokat idegeskedtem egy tragédia miatt) szokott görcsölni a hasam menstruációs görcshöz hasonlítható. Van esély hogy megmarad a baba egészségesen?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 13:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Rettenetesen sajnálom! Fogadd őszinte részvétem! Iszonyatos lehet, de próbálj meg erős lenni, amennyire lehet, gondolj a babátokra.

A babának nem lesz baja, nyugodj meg, gyönyörű és egészséges lesz!

Erőt és kitartást és egészséget kívánok Nektek!

2008. nov. 17. 15:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha egy Apuka elmegy, minidig hagy maga helyett itt Valakit! Semmi baj nem lesz, a babátok veletek marad!
2008. nov. 17. 16:10
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a világon az egyik legrosszabb dolog :(

Sejtettük biztosra még nem tudtuk...És már nem tudhatta meg :(((22 éves fiúról van szó egy frontális ütközés a haverja hiábájából:( Csak ő halt meg :(

Picit erősek ezek a görcsök egyébként de még mindig menstruációs görcsre hasonlít,Egyetlen Kincsem lenne ez a baba és azért érdeklődöm így tőletek mert orvoshoz csak jövö héten tudok menni annyagi okoból...:(

2008. nov. 17. 20:29
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :((( Egy Frontális ütkőzés egyetlen áldozata volt :((( Szívszakasztó dolog ,egyébként egy 22 éves egyetemista fiúról van szó :( Nem tudta még biztosra de sejtettük csak...hogy terhes vagyok.
2008. nov. 17. 20:32
 15/23 anonim ***** válasza:

ez tényleg borzaszto!szivből sajnálom!

elég erős vagy !aztsem tudom hogyan birod. de nyugodj meg a babádnak nemlesz semmi baja!ezek az érzések természetesek. soknak van hogy menzis görcse van terhesen mert tágula méh. megkérdezhetem mikor történt a baleset?

2008. nov. 18. 00:09
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm :( Talán csak a baba miatt tűnők erősnek egyébként tönkrementem volna vagy mégrosszabb...

Kb másfél hete és elég hamar meghalt :( nem bírta a fájdalmakat :( De valahogy mintha tudatosan akarta a babát :( Nem ettem nem aludtam napokon keresztül de össze kellett magam szedni mert közben csináltam a tesztet + elment orvoshoz és Terhes vagyok.Iszonyat érzés halált meg születést egyszerre átélni :\

2008. nov. 18. 12:59
 17/23 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom:((((((

pedig még nagyon fiatal volt:(és örült nagyon a pici gyerekének?de legalább sejtette hogy apa lesz

2008. nov. 18. 14:28
 18/23 anonim ***** válasza:

Már írtam neked...

Légy erős nagyon! Ha nem tudsz enni, mégis pár falatot vegyél magadhoz, és utána vedd be a terhesvitamint, az különösen jó ilyenkor! És igyál sok citromfűteát, az nyugtat, és a babának sem ártasz vele!

Próbálj meg előre nézni.

Nagyon sokat gondolok rád, és imádkozom érted, bár lehet, hogy téged most ez érdekel a legkevésbé, de én hiszem, hogy segíteni fog...

Jucus

2008. nov. 19. 00:36
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen aranyosak vagytok nagyon! :( Tudatosan nem engedem meg magamnak hogy szétcsússzak amit valóban érzek átformálom mindenféle hitté :(

Pl: hogy néz minket fenntről és segít :(

Nagyon szerettem ezt fiút első nagy szerelmem :( A másik felem volt.

Eszek már normálisan alvással vannak még kisebb gondok hogy hajnalig fennt vagyok de alszom sokáig szerencsére.

2008. nov. 19. 01:03
 20/23 anonim ***** válasza:
a halál után is van élet. bisztosan a menny országba került hidd el lát titeket ez nem mese!
2008. nov. 19. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!