5-6 hetes tehes lehetek most (sokat idegeskedtem egy tragédia miatt) szokott görcsölni a hasam menstruációs görcshöz hasonlítható. Van esély hogy megmarad a baba egészségesen?
Rettenetesen sajnálom! Fogadd őszinte részvétem! Iszonyatos lehet, de próbálj meg erős lenni, amennyire lehet, gondolj a babátokra.
A babának nem lesz baja, nyugodj meg, gyönyörű és egészséges lesz!
Erőt és kitartást és egészséget kívánok Nektek!
Köszönöm szépen a világon az egyik legrosszabb dolog :(
Sejtettük biztosra még nem tudtuk...És már nem tudhatta meg :(((22 éves fiúról van szó egy frontális ütközés a haverja hiábájából:( Csak ő halt meg :(
Picit erősek ezek a görcsök egyébként de még mindig menstruációs görcsre hasonlít,Egyetlen Kincsem lenne ez a baba és azért érdeklődöm így tőletek mert orvoshoz csak jövö héten tudok menni annyagi okoból...:(
ez tényleg borzaszto!szivből sajnálom!
elég erős vagy !aztsem tudom hogyan birod. de nyugodj meg a babádnak nemlesz semmi baja!ezek az érzések természetesek. soknak van hogy menzis görcse van terhesen mert tágula méh. megkérdezhetem mikor történt a baleset?
Köszönöm :( Talán csak a baba miatt tűnők erősnek egyébként tönkrementem volna vagy mégrosszabb...
Kb másfél hete és elég hamar meghalt :( nem bírta a fájdalmakat :( De valahogy mintha tudatosan akarta a babát :( Nem ettem nem aludtam napokon keresztül de össze kellett magam szedni mert közben csináltam a tesztet + elment orvoshoz és Terhes vagyok.Iszonyat érzés halált meg születést egyszerre átélni :\
nagyon sajnálom:((((((
pedig még nagyon fiatal volt:(és örült nagyon a pici gyerekének?de legalább sejtette hogy apa lesz
Már írtam neked...
Légy erős nagyon! Ha nem tudsz enni, mégis pár falatot vegyél magadhoz, és utána vedd be a terhesvitamint, az különösen jó ilyenkor! És igyál sok citromfűteát, az nyugtat, és a babának sem ártasz vele!
Próbálj meg előre nézni.
Nagyon sokat gondolok rád, és imádkozom érted, bár lehet, hogy téged most ez érdekel a legkevésbé, de én hiszem, hogy segíteni fog...
Jucus
Köszönöm szépen aranyosak vagytok nagyon! :( Tudatosan nem engedem meg magamnak hogy szétcsússzak amit valóban érzek átformálom mindenféle hitté :(
Pl: hogy néz minket fenntről és segít :(
Nagyon szerettem ezt fiút első nagy szerelmem :( A másik felem volt.
Eszek már normálisan alvással vannak még kisebb gondok hogy hajnalig fennt vagyok de alszom sokáig szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!