Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezen ti is megbántódtatok...

Ezen ti is megbántódtatok volna vagy én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

előzményként röviden, tegnap egész nap jöttem-mentem, reggel orvosnál voltam, aztán nagybevásárlás, utána még bementünk a gyerekkel a játszótérre, majd a kertben fociztunk kicsit, feljöttünk, ebédeltünk, majd piacra elszaladtunk, utána megfőztem 2 napra és gombócot csináltam, jó macerás volt. mindeközben már férjem is itthon volt, borotválkozott, hajat nyírt, számítógépezett, tvzett, pihent

este 9kor fektettem le a gyereket és ültem le végre reggel óta. akkor éreztem, hogy nagyon fáj a derekam, 39 hetes vagyok, sok volt a tegnapi...

kértem férjemet, hogy nyomkodja már meg a hátam mert nagyon fáj, erre ököllel elkezdte nyomni a gerincemet erőből én meg persze visítottam, azt hittem lebénulok, erre kiakadt, hogy idézem: "ő nem bír egy olimpiai vízilabdázó méretű hátat masszírozni!"

én azóta el-el sírom magamat, nem is híztam sokat, 68kiló vagyok a 170centimhez, de ha sokat híztam volna is, hogy mondhat ilyen? szerinte mártírkodom és "miért ne mondhatná, hogy k*a nagy vagyok"? :(

ez nektek hogy esett volna?

2016. júl. 22. 18:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

Én ki*asztam volna otthonról.

Bocsánat 😞

2016. júl. 22. 18:11
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

El tudom képzelni, hogy sírva röhögjek ezen a beszóláson; meg azt is, hogy mélyen megbántson.

A stílus a lényeg, ahogy közlik.

2016. júl. 22. 18:13
 3/24 anonim ***** válasza:
71%

Meg tudlak érteni...nekem ilyet mondana a párom megnézhetné magat.

Nekem a boltban egy vásárló mondta, h dinnye csempészet na ezen én otthon annyira sírtam...

2016. júl. 22. 18:17
 4/24 anonim ***** válasza:
25%
És mi ebben a sértő?
2016. júl. 22. 18:21
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
És ezt te amúgy miért is hagyod? Például miért nem tudja ő lefektetni a gyerekét vagy főzni, amikor te egész nap rohangálsz minden órásan ő meg otthon lazsál egész délután?? És ilyen barmoknak szülik a nők egymás után a gyerekeket. Kiábrándító...
2016. júl. 22. 18:22
 6/24 anonim ***** válasza:
82%
Bunko !!
2016. júl. 22. 18:28
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
nagyon bunkó a párod! szegénykém, sajnállak hogy ilyen emberrel kell élned :( akkor is ha 100 kg lennél, azt kéne mondania hogy szép vagy és nem is vagy óriási, még akkor is ha nem igaz. szerinte hogyan esik ez egy nőnek, főleg ha terhes, hogy így lekövérezi?
2016. júl. 22. 18:31
 8/24 anonim válasza:
84%

Nem én mentem hozzá, nem én szültem neki gyereket, nem én hagyom, hogy így beszéljen velem.

Nem tudom beleképzelni magam a helyzetedbe.

2016. júl. 22. 18:37
 9/24 anonim ***** válasza:
73%

úristen. úristen!!! szóval csak te vagy a gyerekkel, este ő sem otthon nem csinál semmit, sem a gyerekkel nem törődik. lekövérdisznóz 39 hetes terhesen (az ő gyerekét is hordod) és nem érti, miért sértődsz meg rajta.

szerintem állj meg két gyereknél. és nemcsak megsértődtem volna, de örökre csalódtam volna benne, hogy egy ilyen embernek egyáltalán az időt megmondtam az utcán, nemhogy éltem vele...

2016. júl. 22. 18:39
 10/24 A kérdező kommentje:

na jó, azért ne forgassátok ki a szavaimat!

én a tegnapi napot írtam le tömören, egy szóval nem írtam, hogy nem szokott segíteni, tegnap pihent és még bunkó is volt...

nem így néz ki minden napunk, nyilván akkor nem neki szülném a másodikat. azzal nincs bajom, hogy tegnap lazított, az se gond, hogy nem segített, nem kértem, én vállaltam ennyit önszántamból, lehet ez már a szülés előtti :)

de az amit mondott padlóra küldött :(

eddig nem szidott, sőt! hétvégén még szeretkeztünk is, eddig nőnek éreztem magam, most nem :(

2016. júl. 22. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!