Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezen ti is megbántódtatok...

Ezen ti is megbántódtatok volna vagy én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

előzményként röviden, tegnap egész nap jöttem-mentem, reggel orvosnál voltam, aztán nagybevásárlás, utána még bementünk a gyerekkel a játszótérre, majd a kertben fociztunk kicsit, feljöttünk, ebédeltünk, majd piacra elszaladtunk, utána megfőztem 2 napra és gombócot csináltam, jó macerás volt. mindeközben már férjem is itthon volt, borotválkozott, hajat nyírt, számítógépezett, tvzett, pihent

este 9kor fektettem le a gyereket és ültem le végre reggel óta. akkor éreztem, hogy nagyon fáj a derekam, 39 hetes vagyok, sok volt a tegnapi...

kértem férjemet, hogy nyomkodja már meg a hátam mert nagyon fáj, erre ököllel elkezdte nyomni a gerincemet erőből én meg persze visítottam, azt hittem lebénulok, erre kiakadt, hogy idézem: "ő nem bír egy olimpiai vízilabdázó méretű hátat masszírozni!"

én azóta el-el sírom magamat, nem is híztam sokat, 68kiló vagyok a 170centimhez, de ha sokat híztam volna is, hogy mondhat ilyen? szerinte mártírkodom és "miért ne mondhatná, hogy k*a nagy vagyok"? :(

ez nektek hogy esett volna?

2016. júl. 22. 18:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%

Ez így elsőre nekem nem tűnik durva sértésnek.

És tényleg a szituáció a lényeg, meg hogy milyen stílusban mondja, viccesen vagy ilyen na most beszólok stílusban.

2016. júl. 22. 18:56
 12/24 anonim ***** válasza:
46%
Akkor sem volt szép dolog töle. De ezért gondolom nem adod be a válópert! Ezek a féfiak néha olyan mwggondolatlanok.
2016. júl. 22. 19:22
 13/24 anonim ***** válasza:
42%

hát attól függ hogy mondta...engem mamutnak hív a férjem, meg süsünek, meg anyatanknak :) 32. hetes vagyok..én sokat híztam, sőt rengeteget de a pocakom is hatalmas, szóval mondhatni átlagosnak kinéző kismama vagyok...

én biztos nem akadtam volna ki azon amit a férjed mondott, főleg ha tudom, hogy jogtalanul mondta - ahogy írod...de tételezzük fel hogy van alapja, és ezért bántott meg téged...azt megértem, főleg ha direkt bunkón mondta...de én őszintén nem hiszem hogy bántani akart de nem voltam ott nem tudom.

2016. júl. 22. 19:34
 14/24 anonim ***** válasza:
29%
mármint azt értem meg hogy megbántódtál :)
2016. júl. 22. 19:34
 15/24 A kérdező kommentje:
olyan fáradt volt, semmihez semmi kedve, én meg megkértem valamire, erre jól odamondta szitu volt. gondolom nem azért mondta, hogy jól megbántson, csak hogy ne kelljen engem masszíroznia :( de nagyon mélyen érintett, szerintem egyik mindenperces kismama sem erre vágyik szülés előtti napokba
2016. júl. 22. 20:16
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
Ezt annyira birom. Idejön sirànkozni a nő elmesél egy olyan sztorit amiben nyilvànvalöan ta*ó paraszt a férje és mikor jönnek a vàlaszok hogy igen tényleg az volt akkor foggal körömmel védi meg mentegeti. Akkor most mit vàrsz milyen vàlaszokat?
2016. júl. 22. 21:56
 17/24 anonim ***** válasza:
47%
Ezt vele kell megbeszélned .. Ilyen egyszerű
2016. júl. 22. 22:37
 18/24 A kérdező kommentje:

16os! azért ez nem így van, olvasd el milyen válaszokat kaptam... arra reagáltam, nem azt írtam, hogy nem is volt bunkó, hiszen azt kérdeztem, hogy ugye, hogy az volt.

azon akadtam ki mikor valaki azt ecsetelte, hogy én ilyennek szülök, meg semmit nem csinál soha, mg miért én altatom a gyerekünket.

2016. júl. 22. 22:56
 19/24 anonim ***** válasza:
45%
Igenis suttyó paraszt volt akkor is ha amúgy sokat dolgozik és amúgy kedves rendes.
2016. júl. 23. 07:37
 20/24 anonim ***** válasza:
57%
Válaszadóknak tök igaza van. Leírtál egy olyan napot, amikor te jössz-mész, csinálsz mindent (!), foglalkozol a gyerekkel. Ő pihenget, számítógépezik, tv-zik munka után. Utána meg még be is szól, sérteget. Magyarul leírtad mekkora tahó volt tegnap. Mikor mindenki elmondja a véleményét az "ilyen" emberről, véded, milyen jó ember ő valójában. Ha olyan jó ember, nem mindegy az egyszeri beszólás? Amúgy is gondolom mondtad neki, mekkora b..kóság volt ilyet mondania, ő meg bocsánatot kért. Hisz olyan jó ember, csak tegnap fáradt volt. Ja, hogy nem kért bocsánatot?
2016. júl. 23. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!