Ezen ti is megbántódtatok volna vagy én vagyok túlérzékeny?
előzményként röviden, tegnap egész nap jöttem-mentem, reggel orvosnál voltam, aztán nagybevásárlás, utána még bementünk a gyerekkel a játszótérre, majd a kertben fociztunk kicsit, feljöttünk, ebédeltünk, majd piacra elszaladtunk, utána megfőztem 2 napra és gombócot csináltam, jó macerás volt. mindeközben már férjem is itthon volt, borotválkozott, hajat nyírt, számítógépezett, tvzett, pihent
este 9kor fektettem le a gyereket és ültem le végre reggel óta. akkor éreztem, hogy nagyon fáj a derekam, 39 hetes vagyok, sok volt a tegnapi...
kértem férjemet, hogy nyomkodja már meg a hátam mert nagyon fáj, erre ököllel elkezdte nyomni a gerincemet erőből én meg persze visítottam, azt hittem lebénulok, erre kiakadt, hogy idézem: "ő nem bír egy olimpiai vízilabdázó méretű hátat masszírozni!"
én azóta el-el sírom magamat, nem is híztam sokat, 68kiló vagyok a 170centimhez, de ha sokat híztam volna is, hogy mondhat ilyen? szerinte mártírkodom és "miért ne mondhatná, hogy k*a nagy vagyok"? :(
ez nektek hogy esett volna?
Ez így elsőre nekem nem tűnik durva sértésnek.
És tényleg a szituáció a lényeg, meg hogy milyen stílusban mondja, viccesen vagy ilyen na most beszólok stílusban.
hát attól függ hogy mondta...engem mamutnak hív a férjem, meg süsünek, meg anyatanknak :) 32. hetes vagyok..én sokat híztam, sőt rengeteget de a pocakom is hatalmas, szóval mondhatni átlagosnak kinéző kismama vagyok...
én biztos nem akadtam volna ki azon amit a férjed mondott, főleg ha tudom, hogy jogtalanul mondta - ahogy írod...de tételezzük fel hogy van alapja, és ezért bántott meg téged...azt megértem, főleg ha direkt bunkón mondta...de én őszintén nem hiszem hogy bántani akart de nem voltam ott nem tudom.
16os! azért ez nem így van, olvasd el milyen válaszokat kaptam... arra reagáltam, nem azt írtam, hogy nem is volt bunkó, hiszen azt kérdeztem, hogy ugye, hogy az volt.
azon akadtam ki mikor valaki azt ecsetelte, hogy én ilyennek szülök, meg semmit nem csinál soha, mg miért én altatom a gyerekünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!