Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye milyen gyönyörű?

Ugye milyen gyönyörű?

Figyelt kérdés

Anyu, hallasz? Már itt vagyok.

Nagy szíved alatt szépen gyarapodok.

Azt még nem tudom, miféle vagyok,

talán leányod, vagy mégiscsak fiadként araszolok.

Ott fejlődöm én, látod!? Anyu!

Szerelmetek gyümölcseként jövök én, Apu.

Még csak pár napos kis embrió,

de tiéd, tiéd lesz minden, ezernyi jó.

Mondok majd verset neked Anyák napján.

Virágot tőlem kapsz majd az életért, mit nekem adtál.

Csak engedj élnem, hogy szerethesselek!

Hadd legyek ajándékod, kit felnevelhettek.

Én nem fogok sírni, hogy ne légy szomorú.

De ha most megölsz, hol lesz a koszorúm?

Csak egy esélyt adj, hogy megfogjam két kezed!

Megcsókoljam őket, hálaimámba foglaljam szép neved.

Csak ne feledd, hogy én már élek,

S a Sötétségtől bizony ilyen piciként is félek.

Csak szeretnék én is dicső fényben élni.

Öreg fejjel szüleimről szeretettel mesélni.

2010. ápr. 16. 18:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hát engem is megríkattál.Pláne,hogy én nem akartam még 1 babát, és bizony 1-2x megfordult fejemben az abortusz.De végül nem volt szívem megtenni..

Most már 16heteske vagyok:)

2010. ápr. 16. 19:46
 12/25 anonim ***** válasza:
Nagyon szép! Engem is megríkattál, pedig nekem már kettő is van, ott szuszognak békésen az ágyukban. A hormonok szoptatás alatt is hatnak...
2010. ápr. 16. 20:01
 13/25 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon szép, én is könnyeztem! Le is akartam írni, de a vége felé meggondoltam magam.Számomra kicsit elrontotta a verset a mondanivalója.Hogy, anyu, ne vetess el! Ezért nem írtam le, nem szívesen olvasok ilyesmit.Meg se fordulna a fejemben az abortusz, semmilyen körülmények között.És kár, hogy ez a vers erről szól.
2010. ápr. 16. 20:08
 14/25 anonim ***** válasza:
Nagyon gyönyörű versike,a vége nélkül tetszik nekem.Vessetek meg de én megmutatnám ezt a verset pár abortuszos anyukának is aki megtarthatná a babát és mégis elveteti,hátha ár babuci életét megmentené.Jól van most megint sírok.:( Amúgy is pityergős vagyok mióta várom a kis drágámat:)
2010. ápr. 16. 20:32
 15/25 anonim ***** válasza:
Bocsi pár babucit akartam írni csak a könnyektől nem láttam jól .Előző vagyok.
2010. ápr. 16. 20:34
 16/25 anonim ***** válasza:
A legszörnyűbb az, hogy aki szeretne annak nem lehet vagy nagyon nehezen megy, akinek meg nem kell a saját magzata és eldobja magától annak egyszeri légyottól összejön. Nem igazságos az élet!
2010. ápr. 16. 21:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Nagyon szép mind a kettő. Megríkattál engem is. Bár bennem is dolgoznak a hormonok, duplán mert ikreket várok, a 17 hós lánykám meg már az ágyában szunyókál.
2010. ápr. 16. 21:40
 18/25 anonim ***** válasza:
Köszi hogy fel raktad!!!!
2010. ápr. 16. 23:10
 19/25 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tetszik nektek ez a szép vers! Akárhányszor elolvasom kiráz a hideg, és a könnyeim kifolynak.:( Olyan igazságtalan az élet! :( Aki nagyon szeretne kisbabát, akár a fél éltetét is odaadná érte, aki meg nem akar, minden hónapban teherbe esik. :( Ezt a verset valóban minden abortusz előtt álló nőnek elkéne olvasnia. Mi 5 évet vártunk a kisbabánkra, 5 év kemény munka után spontán megfogant! :) Sok boldogságot lányok, boldog babavárást, s babázást annak akinek már megszületett a kis élete!
2010. ápr. 17. 06:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Nagyon széép!!
2010. ápr. 17. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!